Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-17, 10:39   #372
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja wiem właśnie, że kaftanik był odradzany przez Was i jakoś specjalnie za Nim się nie oglądałam, powiedz mi jeżeli dasz body z krótkim rękawkiem to co dajesz na górę?
Ja tu jakieś czapki mam, ale czy mega cienutkie dla mnie sa cienkie, ale nie aż takie mega a rożek kupiłam bo była fajna cena do tego falbanka i karuzela razem kosztowało to 20zł no i rożek z myślą o mężu aby nie bał się brać małej na recę to na zdjęciach dzieciaczków to są kołderki?
no jak będzie z 30 stopni to ja bym właśnie nie zakładała nic na górę, na na dół jakieś lekkie spodenki
albo rampersy mam, krótki rękaw i nogawki takie powiedzmy krótkie, to wtedy bym pieluszką nakryła nóżki
nie wiem, to tak na chłopski rozum bo sama nie wiem

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
no mój już mnie uprzedził że jak mu powiem że ma spie... to sobie pójdzie
ja jak rodziłam młodego to G. coś do mnie mówił, a mnie to denerwowało, to mu powiedziałam kulturalnie: Nic do mnie nie mów!
podobno zrobiło mu się przykro, glupio i nie wiedział co ma zrobić
nie odezwał sie do końca i mi do dziś wypomina

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora