Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Różnie !
Wątek: Różnie !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-17, 18:20   #3
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Różnie !

Cytat:
Napisane przez okowata Pokaż wiadomość
Witam. Od 4 miesięcy spotykam się z pewnym chłopakiem, ale nie jesteśmy jeszcze razem. Często nocuje u niego. Zazwyczaj śpimy sami, w osobnym pokoju od innych. Często mam ochotę na pieszczoty z nim, przy czym zaczynam je. Właściwie to zależy bo raz ja, raz on. Widzę jednak, że on chce tych pieszczot ale nie wiem.. boi się, wstydzi? No nie mam pojęcia. Wydaje mi się, że jest po prostu nieśmiały w tych sprawach. Muszę dodać, że on jest już doświadczony - ja jeszcze nie. Mamy po 18 lat. I tu mam parę pytań:
1) Czy po tak krótkim czasie wypada "zrobić mu loda" ? Bo chciałabym to zrobić..
2) Czy jeśli widzę, że się wstydzi (jw.) kontynuować pieszczoty, czy dać sobie spokój i iść spać?
I przy okazji już:
3) Jeśli się bliżej poznamy, ale nie będziemy razem - iść z nim do łóżka skoro mnie tak kręci? Czy uzna mnie za łatwą.. Ja się czuję gotowa ale nie wiem jak wygląda to z boku. Waszym zdaniem
4) I antykoncepcja : Czy tabletki, które zapisuje lekarz są ochroną bardzo dobrą czy jedynie dobrą? + prezerwatywy oczywiście. ( Panicznie boje się ciąży ale wiem, że jeśli wpadłabym to wychowam dziecko i będę miała wsparcie bliskich - tak na marginesie)
5) Czy jeśli lekarz ma zapisać tabletki muszę mieć robione jakieś badania? Typu pobieranie krwi? Czy tylko po badaniu ginekologicznym zapisuje?

Oczywiście mam swoje zdanie na każdy temat, ale chciałabym zobaczyć co Wy myślicie. Pomocy! Dziękuję za odpowiedzi
zebys sie sama nie skrzywdzila - zacznij od zbudowania zwiazku z nim.
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując