2011-06-17, 19:59
|
|
Matka buldoga
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
Napisane przez LouLou25

zrobilam sobie pasemka, a wlasciwie poprawialam wczorajsza niedorobke, wygladam jakbym wyszla od kiepskiego fryzjera
zaniu, ja to Cie podziwiam, ze sobie dajesz rade sama przy Twojej dlugosci wlosow  bosh toz to koszmar byl, wszystko naookolo popapralam, plam sobie narobilam, dobrze ze dzisiaj jako tako mi sie udalo naprawic sytuacje 
|
Jutro obacze cos wymodzila 
Ja tylko rozjasniam tam, gdzie mi reka siegnie i nie narazi mnie na zwichniecie stawu lokciowego ale tym razem zrobilam sobie jakas plame na glowie, ale wale to 
I do takich malunkow (powinnas wiedziec, bo malujesz obrazy ) trzeba miec odpowiednia bluzeczke, tudzien tshirt. Moj jest caly pociapany, nawet pranie mu juz nie pomaga 
Cytat:
Napisane przez Bryzejda
Ja też kiedys brałam i niby pryszcze miały zniknąć - jak były tak i są  , cycki nic nie urosły (moje maleństwa  ), przytyć miało się i d..a  (tak, kiedys chciałam przytyć  )
|
Moje malenstwa tez nie urosly 
I kiedy bralam anty to w sumie nic sie nie zmienilo, libido to samo (mrrr, mrrr, mrrr ), waga bez zmian itp Ale jak odstawilam to dopiero zaczela sie jazda...bosze tak mi mi sie rozregulowal cykl, ze przez cholernie dlugi czas nie moglam z nim dojsc do ladu i mialam juz po dziurki w nosie gin, lekow itp.
Cale szczescie, ze teraz jest jak w szwajcarskim zegarku, wsjo na tiptop 
Piatek wieczor, siedze w domu...za✂✂✂..iscie 
Zrobmy jakas rozpierduche KLIK
|