2011-06-17, 23:32
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
Napisane przez kakunia6
A i patrzyłam dzisiaj w necie jakieś pazurki ślubne. Bo planuje akryle, ponieważ żeli nigdy sobie nie robiłam, a nie chcę żeby dzień ślubu był tym dniem doświadczalnym na wytrzymałość  Więc chcę to co sprawdzone  No, a niestety swoimi naturalnymi nie mogę się pochwalić
No i wyszukałam ładne 
|
ładne , ale dla mnie jednak za długie
ja będę mieć najprawdopodobniej żelowe (bo moje się do niczego nie nadają), ale chce wersje minimum, tzn króciutki french i może ze 2 cekiny na serdecznym palcu i jakimś tam jeszcze
Cytat:
Napisane przez moscicka
Ja czuję już stres  a mój narzeczony nic a nic się nie przejmuje, myśli tylko o remoncie mieszkania, płytkach,ogrzewaniu itd.. A ja już teraz mam problemy z zaśnięciem... zrobiłam się nerwowa, nie wiedziałam, że aż tak będę się przejmować wszystkim.
Dzisiaj spotkaliśmy się wreszcie z zespołem, który będzie grał u nas. Dziewczyna z zespołu ma nam zaśpiewać "Awe Maryja" w Kościele. A i ustaliliśmy piosenkę na pierwszy taniec: Pauli "Od dziś" Myślicie, że dobrze wybrałam? A Wy jakie wybrałyście piosenki?
|
faceci już tak chyba mają, mój też się niczym nie przejmuje, ale czym on ma się przejmować jak wie, że ja wszystko załatwię, albo ewentualnie oddeleguje jego do czegoś i będę mu tak długo przypominać, żeby coś zrobił aż to zrobi
dziś np myślał nad pierwszym tańcem, ale oczywiście nic nie wymyślił - no oprócz tego, że bedzie musiał pół litra na odwagę wypić przed tym tańcem
Cytat:
Napisane przez minini
aaa też go lubię 
|

dzisiaj wyruszyliśmy na poszukiwania butów dla mnie i natchnęliśmy się przy okazji spacerując od sklepu do sklepu na ślub, wzruszyłam się trochę i aż mi serce mocniej zabiło jak zobaczyłam młodą parę wychodzącą z kościoła i uświadomiłam sobie, że już niedługo nasza kolej
w dodatku Pan młody był w mundurze i jak cały czas popierałam Tżta w postanowieniu, że on do ślubu idzie w garniturze, tak teraz zaczęłam tego troszkę żałować
Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2011-06-17 o 23:36
|
|
|