Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowe Panny Młode
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-17, 23:32   #4889
201608051010
Konto usunięte

Dot.: Lipcowe Panny Młode

Cytat:
Napisane przez kakunia6 Pokaż wiadomość

A i patrzyłam dzisiaj w necie jakieś pazurki ślubne. Bo planuje akryle, ponieważ żeli nigdy sobie nie robiłam, a nie chcę żeby dzień ślubu był tym dniem doświadczalnym na wytrzymałość Więc chcę to co sprawdzone No, a niestety swoimi naturalnymi nie mogę się pochwalić

No i wyszukałam ładne
ładne, ale dla mnie jednak za długie
ja będę mieć najprawdopodobniej żelowe (bo moje się do niczego nie nadają), ale chce wersje minimum, tzn króciutki french i może ze 2 cekiny na serdecznym palcu i jakimś tam jeszcze
Cytat:
Napisane przez moscicka Pokaż wiadomość
Ja czuję już stres a mój narzeczony nic a nic się nie przejmuje, myśli tylko o remoncie mieszkania, płytkach,ogrzewaniu itd.. A ja już teraz mam problemy z zaśnięciem... zrobiłam się nerwowa, nie wiedziałam, że aż tak będę się przejmować wszystkim.
Dzisiaj spotkaliśmy się wreszcie z zespołem, który będzie grał u nas. Dziewczyna z zespołu ma nam zaśpiewać "Awe Maryja" w Kościele. A i ustaliliśmy piosenkę na pierwszy taniec: Pauli "Od dziś" Myślicie, że dobrze wybrałam? A Wy jakie wybrałyście piosenki?
faceci już tak chyba mają, mój też się niczym nie przejmuje, ale czym on ma się przejmować jak wie, że ja wszystko załatwię, albo ewentualnie oddeleguje jego do czegoś i będę mu tak długo przypominać, żeby coś zrobił aż to zrobi

dziś np myślał nad pierwszym tańcem, ale oczywiście nic nie wymyślił- no oprócz tego, że bedzie musiał pół litra na odwagę wypić przed tym tańcem
Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość

aaa też go lubię

dzisiaj wyruszyliśmy na poszukiwania butów dla mnie i natchnęliśmy się przy okazji spacerując od sklepu do sklepu na ślub, wzruszyłam się trochę i aż mi serce mocniej zabiło jak zobaczyłam młodą parę wychodzącą z kościoła i uświadomiłam sobie, że już niedługo nasza kolej
w dodatku Pan młody był w mundurze i jak cały czas popierałam Tżta w postanowieniu, że on do ślubu idzie w garniturze, tak teraz zaczęłam tego troszkę żałować

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2011-06-17 o 23:36
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora