2011-06-18, 09:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
Napisane przez brunetka2000
|
 bardzo ładny, mój mi się odpodobał, bo wszystkiego napieprzone za dużo.
Cytat:
Napisane przez dziubek79
pokoik  a przy okazji tak się zastanawiam, dziewczyny (te które urządzają osobno pokoik dziecku) będziecie kursować do malucha z sypialni od samego początku??? będzie spało samo w pokoju?? bo ja jakoś założyłam że wygodniej będzie mieć małego obok siebie  więc łóżeczko do sypialni wstawiłam a pokoik czeka do "za pare miesięcy "
|
ja mam łóżko w pokoju małej, i zmierzam tam spać, a jak wyjdzie w praniu to się zobaczy.. tz idzie w odstawkę i śpi sam w sypialni.
Ale dałam d...y z materacem do tapczanu, bo jest za płytki, i nie wygodnie się siada, zamaist odesłać od razu i wymienić na głębszy to dałam spokój a teraz się głowię co zrobić. Zostaje mi zamówić nowy materac, albo zrobić nowy stelaż pod materac.
Cytat:
Napisane przez jacieeeee
Witam się i ja z ręcznikiem na głowie i kawą w ręku.
Zaraz jedziemy z mężem po zakupy i poszukać jakiegoś dentysty, któremu nudzi się w sobotę i siedzi w gabinecie, bo małża ząb nawala. A wiecie jak to jest jak faceta coś boli 
Później muszę ugotować obiad, posprzątać i szykować jedzenie na imprezkę. Czuję, że padnę dziś na pysk zanim goście się zejdą 
|
ciężki dzionek Cię czeka. Taaak z facetowym bólem nie ma żartów.
Jakby faceci mieli rodzić to by z bólu poumierali. Dlatego Bóg tak stworzył kobietę do tego..
Nerolka to teraz możecie wszyscy podróżować w pełnym luksusie. Kiedy Ty masz czas robić takie porządki przy małych dzieciach? u mnie strych woła o porządki, ale muszę zatrudnić do tego teżeta, ehhhhh
Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-06-18 o 09:11
|
|
|