Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-18, 16:21   #3453
anita9005
Rozeznanie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

wyniki w środę

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Dobrze będzie !! Trzymamy mocno kciuki a kiedy wyniki? Czy nie wiadomo?

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

no a jak

o to miłej pracy , najważniejsze że już coraz lżej będzie ja tez myślę nad pracą na wakacje ale nie wiem czy uda mi się coś znaleść jeszcze

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
no cóż, rewelacyjne nie są, bo 2,0 mam poprawkę we wrześniu....

to widzę, podobne jesteśmy

haha, to mam tu bliskie dusze
no i z przecenami trochę roboty jest... jak było mało towaru i poukładane kolorystycznie, teraz wszystkie stoły, regały trzeba przestawiać, wywiezsa się typami, koszulki razem, spódnice razem itp... no i wywiesza się nową kolekcję - jesienno zimową. wczoraj siedziałyśmy 4 h ale podobno bywa gorzej :P dziś też coś koło tego i już lżej, bo metkowanie, przecenianie, itp

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Spokojnie do czwartku jeszcze troszkę czasu napewno coś znajdziesz

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Cześć Chudzinki

Metalku, Zingiber dzięki za kciuki za Mamę
Czuje się w porządku, teraz czekamy na wyniki badań

Mnie dół straszliwy złapał, bo dalej nie mam sukienki a wesele w czwartek
Tzn. wybrałam sobie jedną w Jacqueline Riu, ale nie jestem na 100 % przekonana, wymyśliłam sobie coś innego, ale w sklepach nic takiego nie mają
Dzisiaj juz mam megadolinę bo @ będzie lada chwila i nie dość że nic mi się w sklepach nie podoba, to dzisiaj zanim wyszłam z domu przymierzyłam tonę ciuchów i we wszystkich wyglądam brzydko
I nie mam w co się ubrać

W dodatku, przez te szalone dni ostatnio w pracy, plus codziennie 2 razy do szpitala i ząbkującego wyjca, nie jem regularnie, nie mam czasu gotować obiadów, ani siły żeby codziennie ćwiczyć. Czyli generalnie
Dobrze, że chociaż waga nie wzrosła, ale spadków też większych nie mam już od 2 miesięcy

Jeszcze 3 dni i wakacje, to przynajmniej chodzenie do roboty odpadnie i będę mogła więcej ćwiczyć

Tchnienie widziałam dziś w H&M tę Twoją sukienkę, jest śliczna

Mroziku z tym Twoim Ukochanym to masz wesoło
A pracy może lepiej poszukaj innej, bo nie dość że Cię tam źle traktują, to ciągle chodzisz zmęczona, a przecież planowałaś sobie ćwiczenia, basen i coś tam jeszcze. Współczuję stresów

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Dokładnie zleci Ci waga ;D ja dość często grzeszę na III fazie i moja waga stoi w miejscu wiec jestem zadowolona po wczorajszej uczcie kebab + 3 gałki lodów + 3 piwa i drink dziś 55.5 byłam w szoku ;D wiem wiem nie powinnam aż tyle no ale b, dużo tańczylam

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
hmm, nie rozumiem:P
ale robisz 1 level przez tyle dni aż Cię przestanie męczyć i wskakujesz na 2 level. i tak samo z 3 potem.

noo,może jeszcze znajdę na przecenach

DZIEWCZYNY! przeszłam dziś spontanicznie na III fazę!

Słabo mi wczoraj było w pracy i dół przez niezdany egzamin i wszystko naraz, a jak dziś TŻ jadł bułkę to nie wytrzymałam i poszłam na zakupy:P na dziś truskawki! (jedną zjadłam, reszta porcji wieczorem, po pracy, jakby rewoulcje były :P), teraz kawałek pełnoziarnistej bułki i w planach mam kanapkę z warzywkami i wędliną do pracy

jutro uczta pizza hut + moje ulubione piwko

mam tylko nadzieję, że spadnie mi chociaż to 0,6 g, żeby równe 20 było:P a dziś znów wzrost 1kg po P, więc II faza chyba nie miała już sensu

ale jestem happy bułka tak smakowała po pół roku, że szok

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

haha ja miałam podobnie z tym ,że kupiłam sobie na III fazie nie dawno moje ulubione konder bueno białe i wiecie co? wcześniej dała bym się prawie za nie pokroić a teraz BLEEE JAKIE TO SŁODKIE

Cytat:
Napisane przez thisriveriswild Pokaż wiadomość
brawoooo fantastyczny wynik,a zleci jeszcze na III na pewno zobaczysz teraz jak bedzie smiesznie, jak ja po IIf robilam makaron z brokulami i smietana to czulam tylko ta smietane, chociaz inni mowili ze ledwo czuc itd albo po tych jogurtach bezcukrowych sprobuj sobie lyzeczke Danio, czujesz jakbys jadla cukier lyzka
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora