Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedłuzyłam rzęsy-oceńcie(zdjęcia)...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-19, 06:50   #19
elwiraradlak
Raczkowanie

Dot.: Przedłuzyłam rzęsy-oceńcie(zdjęcia)...

Cytat:
Napisane przez Aspho Pokaż wiadomość
Hmm mając nadzieję, że nikt tutaj nie ma umowy z tą popularną stroną odważę się napisać...
Odradzam chodzenie do miejsc, promowanych przez kupony promocyjne! Zazwyczaj robią to osoby, które mają bardzo mało klientów, a jeśli ktoś ma bardzo mało klientów to już wzbudza podejrzenie. Poza tym ponoć taka współpraca im się nie bardzo opłaca, dlatego niektórzy mają mniejszą motywację by dobrze wykonywać oferowane usługi (nie pytajcie skąd to wiem ).
Moja siostra ostatnio postanowiła "poszaleć" i znalazła na tej (jeśli myślimy o tej samej) stronce ofertę fryzjera. Pojechała tam zadowolona i wróciła... naprawdę zdenerwowana. Dodam, że fryzjerka uwinęła się w 30 minut! Ja mam krótsze i cieńsze włosy a zajmują się mną minimum godzinę. Cóż.

Poza tym sztuczne rzęsy to nie jest np. malowanie paznokci. Tak czy siak trochę za to zapłaciłaś, a gdybyś dodała trochę więcej pieniędzy to myślę, że miałabyś to zrobione ładnie i profesjonalnie. Tak jak dziewczyny pisały - tutaj płacisz głównie za długą i wyczerpującą pracę kosmetyczki.

dyciaa wracać do tej kosmetyczki nie ma po co. Co z tego, że przyjdzie się kłócić? Wątpię aby zaoferowano jej poprawę, gdyby to zrobiła od razu po zabiegu może coś jeszcze by zyskała, ale tak to...
I tutaj nastąpiło zderzenie mojej logiki z rzeczywistością. Bo ja sobie pomyślałam że jak już ktoś decyduje się na tego typu reklamę to zwyczajnie nie opłacałoby się robienie usługi poniżej poziomu który chce reprezentować. Bo albo chce przyciągnąć nowych klientów, swoim kosztem (a w zasadzie obniżeniem kosztów) albo się po prostu nie wchodzi we współpracę z taką str internetową.

Ehh....w każdym bądź razie będę mądrzejsza na przyszłość....
elwiraradlak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując