Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-19, 09:22   #4963
pomarancza24
Zadomowienie

Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011

czesc
Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
dobry wieczór - ponad dobre nie miałam neta wiec z opóźnieniem ślubującym dziś PMkom wszytskiego NAj !

powiem Wam, że u mnie dziś pogoda na ślub średnia... co chwile tak leje... bylismy z M. na spacerze.. i tak mnie zmoczyło ze wrociłam do swojego domku wnjego ciuchach bo musiałam się natychmiast przebrać...

propozycje dałam jakieś 1000 postow temu ale krzyczałyście ze za wczesnie...

1. Półrocze za Nami, a niektóre wciąż są panienkami
2. Zapinamy wszystko na ostatni guzik, potem w małżeństwie będzie luzik :P

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

jestem za 1
Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
szprotko śliczna suknia i bardzo mi się podobają Wasze obrączki Całkiem sporo masz już przygotowane.

U mnie żadnego problemu.

Ale żarłoczek ja mam takie widoczki zawsze jak są u nas maluchy, uwielbiam patrzeć jak biją się przy jedzeniu a nawet warczą na siebie Kacperek nasz ostatni maluszek ukradł mi raz gotowaną pierś z kuraka, kawałek większy niż jego głowa, bałam się, że się udławi i chciałam mu zabrać a on mnie zbił cały czas trzymając mięsko w pyszczku, Tża podrapał i też mięska nie oddał gówniarzyk 8 tygodni nawet nie 2 kg wagi, więc go zostawiliśmy w spokoju. Zjadł prawie całe

A my byliśmy dzisiaj na drugiej lekcji naszego pierwszego tańca. coraz ładniej nam to idzie a przy okazji mamy mnóstwo śmiechu w czasie ćwiczeń bo nasz instruktor Tomek pokazuje na moim Tżu jak mam się wić przy jego nodze i tulić do klaty a Tż wtedy robi taakie oczy
A tak poważnie to jutro będę miała zakwasy w udach.
Po treningu weszłam na youtuba zobaczyć czy znajdę jakąś rumbę jako pierwszy taniec bo chciałam zobaczyć jak to wygląda w sukni ślubnej i znalazłam dwie, całkiem niezłe a w jednej szczególnie Pan Młody ładnie się ruszał, co natchnęło mnie nadzieją, że i nam się uda.
A Wy co tańczycie dziewczyny w pierwszym tańcu?
juz sobie wyobrazilam mojego D ja wije mu sie inny facet

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
Jasne to te dwa tańce które znalazłam, nasz jest zupełnie inny , Tż twierdzi , że choreografię mamy o niebo lepszą ale w każdym z tych dwóch są elementy, które i my mamy.
w pierwszym linku taniec podoba mi się bardziej, Pan Młody ładnie się rusza
Rumba tak naprawdę nie jest dość prosta, trzeba tylko mieć odwagę by oddać jej zmysłowość, a to już dużo trudniejsze. Zwłaszcza w takiej sukni jak ma panna mloda na pierwszym filmie, ja na szczęście mam bez halek i kółek więc powinno być ok.

http://www.youtube.com/watch?v=tLSUetW-yD8

http://www.youtube.com/watch?v=Au7tblepCBg

pierwsze tance osttanio ogladalam w zime, a teraz jak juz wesele tuż tuż to i dzis zobaczylam jak tancza to az mi ciarki preszły...
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
co o tym myślicie?
spoko, ale ja nie dawalam karteczek
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora