2011-06-19, 10:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.Częsc II.
Cytat:
Napisane przez Moni@
nie robi naprawde....nie brudzi ubran, ja smaruje sie na noc czekam az wchlonie sie ide spac a rano normalnie jak z nad morza opalenizna....ja jestem bardzo bardzo zadowolona  i POLECAM szczerze...
Sceptycznie podeszłam do tego balsamu bo ja zawsze trafiałam w pudlo i mialam zacieki, smugi albo jakies zołte nogi bleeee mysle sobie po tym pewnie tez bede miała ale ku zaskoczeniu nie mam...oczywiscie trzeba sie przylozyc do posmarowania kostek, kolan a nie maznąć tylko ale ładnie rozprowadzic i efekt murowany...
|
...chyba i ja się skuszę , a miało być inaczej - ostatnio widziałam panią o żółtych nogach, białych stopach i brązowych kostkach
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------
Cytat:
Napisane przez julianna-p

ps. wiecie co jestem zadolowna z vitalitys- kolor na koncach idealnie rowny  super 
|
...dokładnie
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------
Cytat:
agusiaki oj tak, zyje sie raz, ale ostatnio juz zaszalalam  ; pytaja bo Ty masz piekne wlosy to i licza, ze "podrobia" 
macie juz tak jak ja , ze zaczynaja Wam przeszkadzac wszedzie rude??  bo dzisiaj na dworcu prawie kazda eskpedientka/pasazerka miala (oczywiscie popalone w sporej czesci  ) i zaczyn mnie to wkurzac  , wolalam gdy rudosc byla "bardziej elitarna" 
|
Jest dużo spalonych paskudnych rudości to fakt...jak pisałam wcześniej nawet już widziałam u kobiety rudość na końcach a od odrostu zieleń. Myślę że nie masz się co przejmować, (chociaż wiadomo że człowiek zaczyna porównywać) - ja też tak mam że wiele osób pyta o kolor.
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522
Czy któraś z Was farbowała płomienną iskrą? Jeśli tak, to jakie były efekty? Wkońcu zdecydowałam, że robię rude włosy. Potem czerwone. 
|
Cześc w cześci pierwszej jest sporo materiału na ten temat
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------
Cytat:
Napisane przez agusiaki
Dziękowac dobra kobieto 
Tak, ja kupowałam od radka. Była promocja i mixy były za 1/2 ceny 
Chusteczki z rossmana nie stosuję chwilowo, bo mnie lekko słoneczko wzięło  Samopoalacza nie polecam, bo nie znam takiego, który smug nie zostawia i ładnie schodzi. Może dziewczyny znają dobry??
Za to polecam to
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cy.html&next=1
Balsam brązujący ładny koloryt daje, nie schodzi tworząc plamy i nie ma opcji smug po nim.
Jutro lecę po ten szampon do ross  Tylko gdzie ja go postawię?? Mam zapas szamponów profesionalnych jeszcze 
|
Bardzo ładne włosy - czy zdecydowałaś się na cięcie?
Ten balsam też kusi w dodatku cena ok
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------
Cytat:
agusiaki w takim razie wybacz, ale wlosy masz piekne ( bez wzgledu na stan)  . powiedz mi tlko czy tego mixa zamawiasz od radka czy z allegor?? bo ja mam vitalitys w poznaniu, ale o mixa nie moge sie doprosic nowej ekspedientki  ( o ironio miala ostanio sliczny kolor grzywki- mieszanka kathy 7.44 i 8.44 bo poznalam po swoim  i sie lekko podpytuje co to za kolor bo panna miala mega zjechana reszte wlosow _chcialam doradzic prepigmetnacje_ a ona, ze to "mieszanka vitalitys"  i nie chciala zdradzic szczegolow  - zatem wizaz rzadzi w "rudym farbowaniu"  )
stosujesz jeszcze te chusteczki z rossmanna ?? bo mam dosc serdecznie mojej bladosci na razie  i tak sie zastanawiam czy z samoopalczem tej samej firmy dadza mniej wiecej spojny efekt  (chusteczki na twarz a na reszte w tym zwlaszcza lydki samoopalacz)
aaa i jeszcze uzywam ten nowy szampon z rossmanna do rudych i moge polecic- kolor mniej sie zmywa, wlosy lsnia i ma piekny zapach 
|
...ale jaja
|
|
|