2011-06-19, 12:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupocholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!
Cytat:
Napisane przez paryzanka202
Jesli rusza jutro to ktoras z was idzie rano??
|
Ja mam zajecia o 10 ( ale moze na nie nie pojde? Troche kasy niby uzbieralam (jakies 400zl) ale chyba wole przeznaczyc na nowa kolekcje -ewentualnie na jakas marynarke nawet zastanawiam sie nad ta ze studio-rozowa Jak myslicie, ile bedzie kosztowac?
Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne
Tylko one są w sprzedaży od początku kolekcji  i początkowo na pewno na nich takiej metki nie było  Pewnie postanowili je przerzucić widząc, jak dużym powodzeniem się ten model cieszy, wychodząc z założenia, że i tak będzie się dobrze sprzedawał
Widzę, że nie tylko ja będę polować na tą torebkę  Tylko ja najbardziej chciałabym ją w kolorze żółtym
Też się trzymam tej wersji 
|
Ja tez bym na nia chetnie zapolowala ale gdzies widzialam taki ciemnobrazowy model (bo w tej kolekcji jest kremowa, karmelowa, czarna i bordowa) Wiec nie wiem gdzie sie dopatrzylam tej ciemnobrazowej?
A z kolorowych zolta tez mi sie najbardziej podoba ale nie wiem czy jest sens kupowac? czuje ze szybko mi sie znudzi...moze rzeczywiscie lepiej pomyslec przyszlosciowo i wziasc czerwona? to jest klasyczny kolor i nawet jesienia bedzie pasowala...
|
|
|