Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-19, 12:53   #4799
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
mucka21 - nie przejmuj się
dziewczyny (niektóre) lubią jeździć po kimś, ale jak w ich stronę puści się choć by żart, to już jest wielka uraza.
Swoją drogą to zapraszam wszystkie do spróbowania swoich sił w konkursie, nim zaczną komentować. Ja np. jestem umysłem ścisłym i pisać ładnie nie potrafię. Rok przed matura miałam średnią 5.0 i 2 z polskiego. Za to lubię się dzielić z innymi tym co widziałam, choć wiem, że niektórzy odbierają to jako przechwałki. Nic na to nie poradzę - po prostu było mi dane zwiedzić kawałek świata i szkoda mi, że inni nie mają takich możliwości lub mają większe ode mnie, a wcale ich nie wykorzystują.
Gosia, mam wrażenie że piszesz też o mnie, jako że ja się wypowiadałam w kilku kwestiach związanych z tobą jak i teraz przy tym konkursie.
Sama teraz pokazujesz że w twoją stronę nie może paść złe słowo bo zaraz uraza, więc nie rozumiem dlaczego dziwisz się innym które reagują tak samo.

Niestety nie chcę być jedną z tych koleżanek, która da po znajomości głos a jednocześnie nawet tego nie przeczyta( w końcu jest i było to krytykowane chwilę temu) . Z drugiej strony uważam też że forum to miejsce do dyskusji a nie wzajemnej adoracji i cieszę się, że mogę swobodnie wyrażać swoje zdanie i że pojawiają się jakieś dyskusje w których nie wszystkie się ze sobą zgadzamy i w których potrafimy jednak wybrać szczerość a nie lizanie sobie.. i mimo wszystko lubić się dalej i nie tworzyć konfliktów.

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Ale mam podły dzień. Chodzę wściekła, rzucam k..wami i co trochę popłakuję, właściwie z błahych powodów.

http://www.dzieciowo.pl/2010/11/nuk-...e-butelek.html
Mój własny wniosek na podstawie tego testu: najlepiej kupić butelki Aventu, bo są ogólnodostępne, a sterylizatory do nich są tańsze niż FP.
Ja kupiłam 125ml FP i 125ml Aventu, ale na wyprawkowej liście z neta są jeszcze doradzane te duże pojemności. (2 szt.)

acelinko, już po egzaminie? Jak poszło?
Wydrukowałam tę listę , ale co do niej zajrzę to jestem zmasakrowana ilością tego wszystkiego Ja aktualnie mam te dwie mniejsze 125ml i myślę że większe dokupię jak będzie potrzeba.

U, nie lubię takich dni. Ostatnio też je miewam i wtedy jak na złość wszystko leci z rąk jakby już sam nastrój nie wkurzał człowieka wystarczająco mocno

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora