2011-06-19, 16:35
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!
Cytat:
Napisane przez iheartkate
Największy sklep jest na Marszałkowskiej i tam najspokojniej można wszystko obejrzeć, na pewno nie ma tylu ludzi i takiego syfu jak w Złotych Tarasach.
Ja chyba jednak wolę chodzić do Galerii Mokotów, czy do Arkadii, tam zawsze znajduję coś dla siebie, a jak jestem na Marszałkowskiej to rzadko co mi się podoba - nie wiem czy w ogóle róźni się asortyment w tych sklepach, ale chyba te dwa ostatnie wydają mi się bardziej przyjazne 
|
Marszałkowskiej nie lubię, mam wrażenie, że pomimo, że Zara jest tam duża, to jakaś taka okrojona, w Arkadii w czasie wyprzedaży jest istny szał, poza % też sporo ludzi i braki w popularnych rozmiarach. najczęściej odwiedzam Galerię Mokotów i pewnie tam wybiorę się na wyprzedaże, natomiast co do Złotych Tarasów - ogólnie nie lubię tego miejsca, ale kiedyś po zajęciach udałam się do Zary i byłam mile zaskoczona - porządek, bardzo dużo towaru - kilka sztuk w danym rozmiarze, chociaż przypuszczam, że na % będzie tam porównywalny tłum/gorszy niż w Arkadii
|
|
|