Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacje zaczynamy i na wyniki matur czekamy! Matura 2011 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-19, 17:17   #3166
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek
Dot.: Wakacje zaczynamy i na wyniki matur czekamy! Matura 2011 cz. VII

Uff, wróciłam z zakupów, które planowałam na wczoraj a wyszły dopiero dzisiaj - trzecie podejście do wyprzedaży uważam za zakończone pomyślnie w końcu
poza tym znajoma mojej mamy zaczęła mnie dziś uczyć rosyjskiego, a w zamian ja pomagam jej w hiszpańskim - mimo, że dopiero uczę się alfabetu już wiem, że będę uwielbiać ten język!

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co w ogóle robicie przez te wolne dni ? Mówię o dziewczynach, które nie pracują. ;D bo ja sie dziwnie czuje, bez obowiazkow i w ogole..
Kiedy nie pracowałam, to zazwyczaj wysypiałam się na maksa, piłam kawę, wchodziłam na neta, szłam z psem na spacer, po powrocie robiłam obiad, znów przeglądałam coś w internecie/czytałam książkę/uczyłam się języków, wychodziłam po mamę, później znów kontynuowałam to co zaczęłam wcześniej, wychodziłam z psem i tak mi mijał cały dzień
za to teraz im mniej mam czasu tym więcej jestem w stanie zrobić, uwielbiam mieć dużo na głowie
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora