Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-20, 09:41   #3721
_Nikki_
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
No mój blizniak to nawet nie chodzi:p staram mu się tego oszczędzić,chyba że konkretnie wiem co chce kupić. Ale zawsze mu bredze i pokazuje co kupiłam, koleżanki też wiecznie w temacie. chyba trzeba bloga założyć,ale tyle ich jest,że kto by chciał czytać:p

przemalowała bym paznokcie ale jak na złość się trzyma ładnie:d
Hehe, ja ze swoim to nawet nie chce myśleć o tym że miałabym iść z nim np. do Natury po lakiery chyba by tam zwariował z cenami to też by ogłupiał, a sam zbierał jakieś tam gazetki auto moto czy jakieś inne, 300 gazet, na 4 razy wynoszone do piwnicy, tam fortuna leży a mi lakierów za kilka złotych żałuje jak NT mi przyszedł to gadał że coś tam czy ja gdzieś wychodze że paznokcie maluje, to go zgasiłam że skoro on kupuje słowniki japońskie i jakieś inne japońskie gówienka, to niech nie wnika w moje lakiery
Cytat:
Napisane przez Morena_ Pokaż wiadomość
Agateczka FORGIF MI ! Zaraz odszukam

edit:

A to co zacytowałas napisałam ja a nie Orlica , wizaż oszalał
To na chomikowym też dziewczyny cytują moje posty, normalnie jak z przyszłości złośliwiec za dużo kombinuje
Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
dokladnie, laski na wizazu wypominaja a same maja 49834 ubran albo 39482098 sztuk pielegnacji

_Nikki_ jest offline Zgłoś do moderatora