2011-06-20, 14:32
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Papier-nie mój wróg!
Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk
 Super... A chłopiec na końcu to biały embossing?
|
Cytat:
Napisane przez dagus_gd
ten chłopiec na końcu to jak białym pisakiem wygląda. a mnie zastanawia co to na przedniej stronie jest. ładnie kolory przechodzą na napisie 
|
Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk
Wiem, że Killa ma taki stempelek  Tylko czy on jest embossowany czy poprawiany białym pisakiem?
|
dziewczęta 
tak, mam taki stempelek zrobiona biała odbitka, potem poprawiona cześć lakierowym białym pisakiem... może trochę wygląda jak embossing, ale nim nie jest 
na samym przodzie - to ta gałązka była wycięta w okładce, podkleiłam ją malowaną na złoto kartką (tak, żeby zakleić dziurę), wypełniłam złotym brokatem, potem cracle accents, potem pociągnęłam farbką akrylową miedzianą (żeby wypełnić pęknięcia), a na koniec pokryłam medium glossy accents , żeby spękania nie wypadły przypadkiem 
co do napisu - najpierw malowany złotą akrylową, potem dobarwiony jakby "z góry" miedzianą akrylową, na koniec glossy accents rzeczywiście ciekawy efekt.
Cytat:
Napisane przez nirshya.dwbh
bardzo fajny przepiśnik, świetnie wyglądają te przekładki z sztućcami 
|
też mi się podobają dziękuję 
niestety mają zastosowanie tylko przy tak małych przepiśnikach, bo przy większej liczbie stronek działowych, to nie wiem, jakie sztućce musiałabym tam powklejać
|
|
|