Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Papier-nie mój wróg!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-20, 14:32   #103
Killa Ree
Wtajemniczenie

Dot.: Papier-nie mój wróg!

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Super... A chłopiec na końcu to biały embossing?
Cytat:
Napisane przez dagus_gd Pokaż wiadomość
ten chłopiec na końcu to jak białym pisakiem wygląda. a mnie zastanawia co to na przedniej stronie jest. ładnie kolory przechodzą na napisie
Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Wiem, że Killa ma taki stempelek Tylko czy on jest embossowany czy poprawiany białym pisakiem?

dziewczęta

tak, mam taki stempelek zrobiona biała odbitka, potem poprawiona cześć lakierowym białym pisakiem... może trochę wygląda jak embossing, ale nim nie jest

na samym przodzie - to ta gałązka była wycięta w okładce, podkleiłam ją malowaną na złoto kartką (tak, żeby zakleić dziurę), wypełniłam złotym brokatem, potem cracle accents, potem pociągnęłam farbką akrylową miedzianą (żeby wypełnić pęknięcia), a na koniec pokryłam medium glossy accents , żeby spękania nie wypadły przypadkiem

co do napisu - najpierw malowany złotą akrylową, potem dobarwiony jakby "z góry" miedzianą akrylową, na koniec glossy accents rzeczywiście ciekawy efekt.

Cytat:
Napisane przez nirshya.dwbh Pokaż wiadomość
bardzo fajny przepiśnik, świetnie wyglądają te przekładki z sztućcami
też mi się podobają dziękuję
niestety mają zastosowanie tylko przy tak małych przepiśnikach, bo przy większej liczbie stronek działowych, to nie wiem, jakie sztućce musiałabym tam powklejać

Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam

Killa Ree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując