|
SEKS - brak przyjemności, ból.
Witam Was Dziewczyny!
Czytałam podobne posty w necie ale każda kobieta miała inne podłoże więc zdecydowałam się opisać indywidualnie mój problem.
Jestem z moim chłopakiem od roku. Mam 19, a on 20 lat. Uprawiamy od zawsze systematycznie seks. Mieliśmy trzymiesięczną przerwę w związku ale ani On, ani ja z nikim nie spaliśmy. Od pewnego czasu w ogóle nie czuję przyjemności ze stosunku. Nie wspomnę już o orgazmie - jeżeli już to tylko łechtaczkowy. Mój chłopak we mnie wchodzi, przez kilka pierwszych "pchnięć" coś poczuję a potem totalnie nic. Przed rozstaniem coś tam jeszcze czułam, a teraz nic. Wspomnę również, że uprawiamy seks oralny i to jedynie sprawia mi przyjemność. Próbujemy różnych pozycji ale ciągle nic. Aby nie sprawić mu przykrości (chociaż wiem, że to złe) wiję się i udaję, że jest mi cudownie. Obecnie tabletek antykoncepcyjnych nie biorę, ale kiedyś brałam.
Od jakiegoś czasu również odczuwam ból podczas pozycji "na pieska" jak i kiedy zakładam nogi na jego barki.
Drogie Koleżanki, czekam na komentarze, być może któraś z Was miała bądź też ma podobny problem. Pozdrawiam !