Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Same w klubie, na miescie w nocy. Boicie sie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-20, 22:13   #13
Marzena17
Rozeznanie

Dot.: Same w klubie, na miescie w nocy. Boicie sie?

Ja dwa razy wracałam sama koło 1 w nocy i nigdy więcej, tylko strachu się najadłam, bo okolica straszna akurat była. W dodatku za drugim razem dziewczyna, która szła przede mną nagle zerwała się do biegu, no to ja niewiele myśląc zrobiłam to samo, co było niesamowicie głupie, bo dziewczyna chyba się wystraszyła moich kroków po prostu.

Raz zdarzyła mi się bardzo nieprzyjemna sytuacja w środku dnia, godz. 15, akurat nikogo w pobliżu, bo wszyscy przygotowują się do wigilii, ja telefonu nie miałam przy sobie, bo wyszłam tylko kogoś na przystanek odprowadzić, po drodze minęłam jakiegoś chłopaka (jak na mnie spojrzał to od razu wiedziałam, że coś jest nie tak) i ten chłopak szedł za mną, wszedł do budynku, w którym mieszkam, wszedł po schodach na chyba 3 piętro i rozpłaszczył mi się na szybie windy. Dzięki Bogu mieszkam wyżej. To było chyba z 6 lat temu, ale nigdy tego nie zapomnę.

Poza tym raz ktoś próbował koleżankę wciągnąć do samochodu, grożąc nożem o godzinie 19 w pobliżu dwóch akademików, było jasno, i zazwyczaj dużo ludzi jeszcze o tej porze. Na szczęście narobiła krzyku.
Tak więc nie polecam szwędania się po nocach w samotności. Łatwy i najczęściej bezbronny cel.
Marzena17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując