Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-20, 22:10   #2704
bogus85
Raczkowanie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
Boguś widze, ze Twoj przystojniak ma nowa fryzurke napisz kochana co u Was.
Mam dzis (o dziwo) optymistyczne nastawienie do swiata, wiec moge powiedziec, ze u nas wszystko dobrze.

Dziecko spi, prasowanie czeka.

Scielam wlosy, zadbalam o paznokcie, chodze na fitnes codziennie, kupilam pare nowych ciuchow, postanowilam miec zdrowe nawyki zywieniowe. To w imie walki z depresja.

Olivierkowi scielam wlosy maszynka 2 miesiace temu, szybko odrastaja. Prawdopodobnie jutro znowu mu obetne, wloski ladnie sie wzmocnily i nie jest mu tak goraco. Pierwszy raz wyszlo mi to koszmarnie, ale sie ucze
Poza tym moj syn jest bardzo fajny i madry, ale malo mowi. Nie chce powtarzac. Martwi mnie to. W przyszlym tygodniu mamy rutynowa kontrole u pediatry, wiec zobacze co mi powie.

Pada deszcz, jak codziennie zreszta. Mam katar i boli mnie gardlo od kilku dni, choc dzis juz mi lepiej.

Brombi bardzo fajna sukienka, ciekawa jestem jak bedziesz wygladac. Pamietam, ze obiecalas fotke w klubie

Ciekawe, czy Aniulka juz urodzila.

Choc marzy mi sie coreczka, az mnie ciarki przechodza na mysl o tym, ze mialabym miec np. dzis drugie dziecko, niemowle. Jak to wszystko ogarnac?

Mam nadzieje, ze dziewczyny beda mialy duzo pomocy od bliskich.

Guciu, Sandra jest przesliczna, i teraz widze, ze jest bardzo podobna do tatusia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0140.jpg (112,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0321.jpg (77,9 KB, 40 załadowań)

bogus85 jest offline Zgłoś do moderatora