Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-21, 00:53   #783
nafnaf
Zadomowienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
naf, fajnie ze sobie w koncu kogos znalazlas bo razniej, faktycznie samemu to sie mozna...ogolic
widzialam filmik, musialo byc fajnie pewnie przez kilka godzin po nie doslyszalas letko, ja tak zawsze mam
Wypady samotne też potrafią być fajne Ale w tym konkretnym przypadku to masz rację, jednak bardziej się sprawdziło to towarzystwo u boku
A jeśli chodzi o uszy, to tak, musiałam je sobie poprzetykać po wszystkim Ale to chyba przez ten support, oni jazgotali tak, że głowę mi rozsadzało i wszystkie basy czułam w całym ciele
Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
W Koszalinie od rana pogoda pod psem
Na szczęście z jazdą udało mi się wbić w czas bezdeszczowy, a przynajmniej bez ulew
Idea wyjazdu bardzo się mnie podoba
Pisałam jush o tym w Klubie
Niekoniecznie musi to być Tunezja czy inna Turcja [choć bliżej jesieni może to być dla mnie bardziej osiągalne finansowo, niż w dniu dzisiejszym ], ale np. mały zlocik gdzieś w połowie drogi byłby super może być i Wro [tylko 7,5 h w ciapągu ]
...
Naf - super, że wybawiłaś się na koncercie
Co do zdjęć- stare, ale jare jush się tak nie ubieram na szczęście, "Polska zawsze biało-czerwona" etc wrzuciwszy, bo mi się tęskni za Dziołszkami Ale imprezy były szaleńcze
Tam gdzie jestem na niebiesko piłyśmy Starogardzką z gwinta w tramwaju i zapijałyśmy frajersokiem, straszne to było tramwajarz z kumplem nie chcieli Nas wypuścić, mówili, że na zajezdni koledzy czekają i bimber tesh, i że takie fajne jesteśmy, jedźmy z nimi
Z kolei tam, gdzie w barwach narodowych się prezentuję i mini [wtf] nieopatrznie wsiadłyśmy do taxi z psami... Chcieli jechać pić na komendę a tutaj na Bramie Portowej wyskoczyłyśmy prawie że w biegu i dawaj w przeciwnym kierunku, na szczęście żaden radiowóz Nas nie gonił
Chuopy nieogarnięte są, no
...
Coś mię na wspominki wzięło, stara się robię chyba i sentymentalna
Cindy, no, z kolejnym zlotem to my Ci już nie przepuścimy I jiunie też, i bridgtecie, i Apsikowi... i innym Dziewczynom, których ostatnio zabrakło I żeby tak jeszcze navę zza jej siedmiu gór, rzek i lasów dało się ściągnąć Się rozmarzyłam
Kobieto, ale Ty masz przygody Czytam i własnym oczom nie wierzę Tylko tak się zastanawiam - czy podczas każdego imprezowania Cię spotykają takie ciekawe akcje?

Ech, idę spać, przez ostatnie 3 dni przespałam może z 10 h i już prawie nie
kontaktuję
Dobranoc

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora