2011-06-21, 07:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Cytat:
Napisane przez wanilia83
wiedziałam że z niego mały cwaniaczek rośnie 
|
będzie potem jazda,wczoraj tez udawał ,że płacze, myślałam,że padne wył jak kociak ale jak coś go zainteresowało to przestawał, jak zorientował się,że powinien płakać to było '' łee,, aloooo '' i znowu cisza, 
Cytat:
Napisane przez agus235
A u nas dzisiaj smutny dzień zdechł nasz króliczek miniaturka córka rozpaczała bardzo 
|
jej,współczuje
Cytat:
Napisane przez ego_ego
mój zawsze dostaje histerii, strasznie tego nie lubi
|
Ja mam filmik jak sie smieje do fridy, jakos to znosil no ale wczoraj co to bylooo ;p
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
|
wygladasz slicznie ( widzialam na fb ) maluszek też, a tort pierwsza klasa, zdolniacha!!
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
a odkąd nauczyła się głowe podnosic, to nie wiem czemu myśli że jak ją położe na brzuszku to musi miec tą głowę w górze i nie może położyć, jak już położy bo sił nie ma to ryczy i resztkami sił próbuje znowu podnieść 
|
mój też tak robi
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
to moja dzisiejsza pszczółka myślicielka 
|
widze ze ubierasz Idalkie kolorystycznie, ja tez tak sie staram robic zeby nie wygladał jak tecza i wszystko do siebie pasowalo a smiali sie ze mnie,ze nie bede miala na to sił, guzik prawda
Cytat:
Napisane przez mucka21
Witam
Od razu przepraszam za wcięcie się w wasz wątek, ale jako przyszła mama mam do was prośbę 
Jest na wizażu taki fajny Katalog Recenzji Rodzica https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dzieci/ gdzie można pisać opinie o różnych produktach dla dzieci, macie już pewnie jakieś zdanie na temat niektórych produktów i jakbyście mogły je tam wyrazić to by było miło.
Jestem przyszłą mamą wrzesień/październik i mam mętlik związany z zakupami - co kupić, co lepsze, co gorsze - przerabiałyście na pewno to same a ta stronka dużo ułatwia a niestety rozkręca się w żółwim tempie (wiem ze jest wątek polecamy-odradzamy ale nie jest tak przejrzysty - opinii o jednym produkcie trzeba szukać na kilku stronach, tam było by wszystko w jednym miejscu).
Jeśli jesteście złe o tą prośbę to napiszcie - skasuję posta
Pozdrawiam was i maluszki
|
ok 
[QUOTE=laseczkaa;27643385
boski ale długie ma nóżki
a co do gina ja do gina poszłam z małym i koleżanką mały został na ławeczce z nią a ja weszłam cvzekałam troszkę a mały płakał (wózek stanął a on z tych co nie lubią jak wózek nie jeździ ) pani doktor spojrzała przez szybkę a ja mówie jej ze to mój tak placze to od razu do gabinetu mnie poprosila 
[/QUOTE]
ma dlugie, ma, szkoda,ze nie po mamie
i fajnie,ze gin cię wpuscila ;p
moj jak byl mniejszy tez nie lubil jak wozek stawał, teraz juz jest ok, ale bywalo smiesznie;p
Cytat:
Napisane przez 87czarna
Pokażę Wam zdjęcie z dzisiejszej domowej przymiarki... trochę minę przygłupawą zrobiłam,ale jakoś do śmiechu mi było   Na zdjeciu nie widac niestety trenu...
|
jeeee wyglądasz cudownie  
|
|