Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-21, 07:24   #3705
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

wiedziałam że z niego mały cwaniaczek rośnie
będzie potem jazda,wczoraj tez udawał ,że płacze, myślałam,że padne wył jak kociak ale jak coś go zainteresowało to przestawał, jak zorientował się,że powinien płakać to było '' łee,, aloooo '' i znowu cisza,
Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
A u nas dzisiaj smutny dzień zdechł nasz króliczek miniaturka córka rozpaczała bardzo
jej,współczuje

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
mój zawsze dostaje histerii, strasznie tego nie lubi

Ja mam filmik jak sie smieje do fridy, jakos to znosil no ale wczoraj co to bylooo ;p

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
wstawiam obiecane zdjęcie torcika i małego z chrztu

Załącznik 4038796

Załącznik 4038797
wygladasz slicznie ( widzialam na fb ) maluszek też, a tort pierwsza klasa, zdolniacha!!

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość

a odkąd nauczyła się głowe podnosic, to nie wiem czemu myśli że jak ją położe na brzuszku to musi miec tą głowę w górze i nie może położyć, jak już położy bo sił nie ma to ryczy i resztkami sił próbuje znowu podnieść
mój też tak robi

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
to moja dzisiejsza pszczółka myślicielka
widze ze ubierasz Idalkie kolorystycznie, ja tez tak sie staram robic zeby nie wygladał jak tecza i wszystko do siebie pasowalo a smiali sie ze mnie,ze nie bede miala na to sił, guzik prawda

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Witam
Od razu przepraszam za wcięcie się w wasz wątek, ale jako przyszła mama mam do was prośbę
Jest na wizażu taki fajny Katalog Recenzji Rodzica https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dzieci/ gdzie można pisać opinie o różnych produktach dla dzieci, macie już pewnie jakieś zdanie na temat niektórych produktów i jakbyście mogły je tam wyrazić to by było miło.
Jestem przyszłą mamą wrzesień/październik i mam mętlik związany z zakupami - co kupić, co lepsze, co gorsze - przerabiałyście na pewno to same a ta stronka dużo ułatwia a niestety rozkręca się w żółwim tempie (wiem ze jest wątek polecamy-odradzamy ale nie jest tak przejrzysty - opinii o jednym produkcie trzeba szukać na kilku stronach, tam było by wszystko w jednym miejscu).
Jeśli jesteście złe o tą prośbę to napiszcie - skasuję posta
Pozdrawiam was i maluszki

ok

[QUOTE=laseczkaa;27643385
boski ale długie ma nóżki

a co do gina ja do gina poszłam z małym i koleżanką mały został na ławeczce z nią a ja weszłam cvzekałam troszkę a mały płakał (wózek stanął a on z tych co nie lubią jak wózek nie jeździ ) pani doktor spojrzała przez szybkę a ja mówie jej ze to mój tak placze to od razu do gabinetu mnie poprosila

[/QUOTE]
ma dlugie, ma, szkoda,ze nie po mamie
i fajnie,ze gin cię wpuscila ;p
moj jak byl mniejszy tez nie lubil jak wozek stawał, teraz juz jest ok, ale bywalo smiesznie;p

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Pokażę Wam zdjęcie z dzisiejszej domowej przymiarki... trochę minę przygłupawą zrobiłam,ale jakoś do śmiechu mi było Na zdjeciu nie widac niestety trenu...
jeeee wyglądasz cudownie

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora