Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-21, 07:27   #3124
anula_ga
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ja dopiero zaczynam się przestawiać na naturalne Na razie posiadam:
hydrolat oczarowy BU
peeling enzymatyczny BU
puder perłowy BU
mleczko jedwabne do włosów BU
mydło z glinką zieloną Organique
glinka biała j.w.
szampon Suhada
puder mineralny TBS (ma całkiem fajny, krótki, wg. mnie naturalny skład)

Czy mogę się do Was przyłączyć? Chętnie dowiem się więcej o naturalnej pielęgnacji
Witamy serdecznie i zapraszamy!!!
Jak możesz to wklej zdjęcie swoich zbiorów my tu lubimy się chwalić swoimi zdobyczami i Tobie tez to polecamy
Cytat:
Napisane przez caameroon Pokaż wiadomość
Dobrze kombinujesz

Podziwiam Cię, naprawdę jesteś niesamowita jeśli potrafisz zrobić sobie te wszystkie rzeczy sama

Też mam tą maseczke i jest naprawdę świetna W tym wątku wklejałam już jej zdjęcie i skład, nawet Korah była tak miła i spojrzała na niego swoim mądrym okiem Maseczka jest mocno nawilżająca, wcześniej nakładałam ją na całe włosy ale po jakimś czasie zrobiły się oklapnięte, teraz nakładam ją od połowy włosów i jest super

minerały mogą zapychać? A co w nich jest takiego co może zapychać?

Pewnie, zapraszamy! Ale przyłączasz się do Nas na własną odpowiedzialność

anula, piękne zakupy Solidnie dbasz o miejsce honorowe w klubie
A tak na marginesie, nie wiesz może czy yes ma taki zestaw (szampon, odżywka) do włosów suchych?

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

A miałaś już może kiedyś ten hydrolat? Bo szykuje się na zamówienie w naturalnych kosmetykach (też akurat tej wody micelarnej ) i zaciekawiłaś mnie tym hydrolatem Opis jest zachęcający
No wiesz... strasznie sie boję, że mnie wyrzucicie z klubu
YES ma serię ogórkowa, taką do farbowanych i zniszczonych chyba i marchewkowa, ale na kwc ktos pisał, że marchewka do suchych nie bardzo. W sephorze sa wszystkie (po 65zł?) ale mini zestawów z szamponem i odżywką ogórkowa nie ma.

A hydrolat to oczarowy - ten jest b.drogi. Ja kupuje hydrolaty na mazidłach, naturalisie i zsk.

Cytat:
Napisane przez misspsychobunny Pokaż wiadomość
za ile kupujecie YES?? w sephora dziewczyny maja na niego 40% rabatu, nie wiem czy nadal jest tam dostępny, jedna seria była wycofana bo nie spełniała norm (niestety nie wiem jakich).
Normalnie szampony i odżywki kosztuja w sephorze chyba 65zł, ja kupiłam mini zestaw pomidorowy(szampon 60ml, odżywka 60ml, krem do twarzy 18ml i maska do twarzy 20 ml) za 25 zł, bo sa przecenione. Na allegro możńa kupić pełnowymiarowe produkty taniej niż w sephorze.

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Coś mnie naszło dzisiaj i dodaję masowo recenzje, więc jakby ktoś chciał poczytać... to zapraszam.
Tak w ogóle Dziewczyny nie dodawajcie recenzji poniżej miesiąca, bo Wam usuną, już kiedyś o tym pisałam, a widziałam kilka recenzji jak niektóre z Was pisały, że używają np. 3 tygodnie.
A tak w ogóle się pochwalić muszę. Dzisiaj zaliczyłam egzamin z pedagogiki na 4,5. A nie uczyłam się nic, a nic.
ogromne gratulację!!!! Strasznie sie cieszę, że tak sie wszystko super układa - oby tak dalej