Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - borderline milosc
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-21, 09:38   #27
boja11
Raczkowanie

Dot.: borderline milosc

Cytat:
Napisane przez livin Pokaż wiadomość
Ty dziewczyno nie upatruj winy w swoim chłopaku, nikt normalny nie wytrzymałaby czegoś takiego, chłopak ma naprawdę anielską cierpliwość
Nie wykręcaj się tym, że czeka się na psychologa, że ciężko iść, że tylu mnie leczyło itd... Jak chcę się wyleczyć (a raczej zaleczyć, bo borderline nie jesy wyleczalne) to się to zrobi.
Poza tym - jeśli się nie mylę TERAPIA BORDERLINE trwa po kilka-kilkanaście lat, nawet do końca życia czasami, więc zmieniając psychologów zbyt dobrze nie robisz. I jak to psycholog nad Tobą nie panuje? A co on? Na smycz ma Cię wziąć? Terapia jest korzystna tylko w przypadku współpracy, albo kup sobie Xanax, albo zacznij panować nad sobą, bo przyszłości to ja w twoim leczeniu i związku nie widzę.
Jeśli zalecona była hospitalizacja - to tak jak pisały dziewczyny, 3 miesiące masz wakacji (no ale pewnie przecież lepiej się upić w tym czasie, najeść tabletek i powrzeszczeć na ludzi), dziekanke też możesz wziąć. Zastanów się nad sobą, bo skoro Ty sama ledwo ze sobą wytrzymujesz to co z innym?
Potrzebna jest recepta, aby dostać leki. Poza tym czemu akurat Xanax? Ot tak łatwo nie jest zacząć panować nad sobą. Potrzeba chęci, aby podjąć leczenie i wiele determinacji. Chorując każda sytuacja staje się o wiele bardziej złożona. Warto dać odpocząć sobie i jemu. Ograniczyć troszkę kontakt i małymi kroczkami dążyć do poprawy jakości życia. Poza tym to nie jest tak, że ona chce, aby tak się działo, po prostu jest coś co nie pozwala jej opanować tych emocji, dlatego jest potrzebne wsparcie z zewnątrz. Jakiekolwiek, aby było skuteczne i zdrowe.
boja11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując