Wątek
:
Perfumy które najbardziej się Wam NIE podobają
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-06-21, 15:12
#
1129
julianne33
Rozeznanie
Dot.: Perfumy które najbardziej się Wam NIE podobają
Cytat:
Napisane przez
wioletka88
Dziewczyny tak czytam i czytam... wyczytałam że większosc dziewczyn nie lubi jakże popularnego ostatnio WOMANITY... wiec wybrałam sie do Sephory żeby przetestowac owy zapach... najpierw psiknełam na nadgarstek i myślę 'calkiem niezły' po czym spsikalam całą szyję
po opuszczeniu sklepu po pewnym czasie nie mogłam tego zpachu zniesc.... cały czas czułam jego dziwnie slodkawą, mdląca woń... najdziwniejsze w tym jest to że cos w tym zapachu jednak mi sie podoba.... tylko nie umiem okreslic co... stwierdzam że T. muggler ma bardzo inspirujące zapachy... na maxa dziwne, słodkie ale jednak cos w nich jest... niekoniecznie trafione w moj gust bo sa mdłe ,słodkie i meeeega duszace za to bardzo trwałe..
Angel tez jest baaardzo słodki (nie dla mnie) ale cos w nim tez mi sie podoba :| natomiast uwielbiam INNOCENT
nie ulega jednak wątpliwosci że zapachy Mugglera sa bardzo specyficzne i wzbudzaja bardzo dużo kontrowersji
Popieram w 100%, jednak nie zgodzę się z opinią o Aniołku (ale to już tak bardziej subiektywnie, mój ukochany zapach
)
Z Womanity jest dokładnie jak napisałaś.
Kiedy pierwszy raz wąchnęłam, obudziły się we mnie instynkty mordercze
Jednak z czasem stwierdzam, że mam na niego coraz większą ochotę, chociaż czuję, że to będzie bardzo trudna znajomość
Jest jeden zapach, którego szczerze nienawidzę. Eden. Zapachowa masakra dla mojego nosa. Tak samo jak Tygrysicaaaaaa nie trawię Eternity, większości zapachów CK i Kenzo. Niestety. Ciężki ze mnie przypadek
Czas edycji: 2011-06-21 o
15:13
julianne33
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do julianne33
Znajdź więcej postów julianne33