Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uświadomione kobiety
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-21, 15:03   #243
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: Uświadomione kobiety

Moja opinia jest taka że stanik stanikowi nierówny nawet tej samej marki.
Cleo by panache mam 65FF natomiast na przykład Sarien musiałabym mieć 65H tak samo z esotiq mam 65G i jest za małe, zdecydowanie

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny, a jak zamawiacie biustonosz przez neta, to nie boicie się, że nie będzie pasował?
Bo ja np. byłam ostatnio w sklepie, zmierzyłam chyba z 8 biustonoszy, wszystkie w moim rozmiarze, 70F, ale żaden mi nie pasował. Jeden za bardzo mi spłaszczał biust, inny robił biust trójkątno-spiczasty, kolejny za bardzo rozsuwał mi piersi na boki, a jeszcze jeden okazał się w ogóle za duży w miseczce.
Zamówiłabym sobie coś przez neta, bo cierpię na ogromny niedosyt dobrze dobranych biustonoszy, ale boję się, że właśnie zamówię i będzie z nim coś nie tak - rozmiar będzie ok, ale będzie mi spłaszczał, czy coś tam..
Ja nie jak widzę coś takiego w moim rozmiarze to kupuję. Często nawet sprzedaję drożej. Poluję głównie na aukcje typu "kupiłam ten biustonosz przez internet okazał się niedopasowany sprzedaję z metkami" zawsze możesz sprzedać i nic nie tracisz. Nie kupuję nowych przez internet
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując