2011-06-21, 15:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Mi tam do porodu nie spieszno.. bo wiem co mnie czeka
Cytat:
Napisane przez nerola
Tak jak zwykłe ziółka.Zalej,przykryj i doj,doj ile wlezie
DZIEKUJEMY ZA KCIUKI!!!   :roz a: 
Izunia waży 3170 g czyli przybrała w tydzień 300 g,    to tyle co przez 4 tygodnie ostatnie.
Widać taka Jej natura jak i moja bo ja mogę żreć i tak nie tyję.
Ale się martwiłamże nie przybiera,ze ma problem z przyswajaniem ale nie 
Super!!!
.
|
super, brawa dla małego głodomorka  
Cytat:
Napisane przez Madziulka_17
Witajcie,
Carmela - szczere gratulacje!  Czekam na jakieś fotko malutkiej.
Co do znaków zodiaku ja jestem wodnik ( 25.01 ), a mężuś waga ( 30.09 ). Szymonek będzie lwem
Dzisiaj rano miałam wizytę w poradni patologii ciąży. No i ...
- dno macicy na 4 palce
- szyjka skrócona - ma 2 cm
- rozwarcie na opuszek palca
Mam się oszczędzać, bo to dopiero 35 tc... Dostałam L4 do 19.07.
Przytyłam od początku ciąży niecałe 5 kg.
Nie wiem dziewczyny za bardzo co mam zrobić, bo dzisiaj mija mi 256 dni L4, a podobno można być tylko do 270 dni. I co dalej 
|
to oszczędzaj się koniecznie
a co do L4 to ciążowe liczy się oddzielnie, wiec nie przekroczysz
Cytat:
Napisane przez ela_84
A ja dzisiaj miałam usg i mój synek ma 2815 g  w piątek skończymy 37 tygodni ciąży - ten czas i ta waga były poza zasięgiem moich marzeń odkąd mi te wody pociekły 
|
Brawo ela 
Cytat:
Napisane przez Shira_83
dobra wieści a więc nie wyhodowałam paciorków  jedno z głowy!
mały jest nisko już główką się pcha w stronę światła szyjka coś 2\0 co kolwiek to znaczy ale jeszcze nie ma żadnego rozwarcia  serduszko bije ruchy są! i na tym dobre się kończy mam za wysokie ciśnienie  za wsze miałam 120 a od wczoraj mam 144 i gin kazał jutro zrobić krew mocz mierzyć trzy razy za dzień ciśnienie jak będzie takie koło 140 to na izbę przyjęć  i na nic nie czekać ....... tak mi się smutno zrobiło bo mój plan to że zacznę rodzić sama a jak mnie poślę do szpitala a ciśnienie będzie to pewnie oksy mi dają i wywołają poród bo to już ciąża donoszona wiem plany planami a życie swoje ale tak mi smutnoooo
Nerolko super że Izunia rośnie!! 
|
z ciśnieniem nie ma żartów, kontroluj koniecznie... i jak wysokei się powtarza to migiem do szpitala
Cytat:
Napisane przez sygine
Dziewczyny podajcie mi nazwę tego specyfiku na zgagę, który ostatnio polecałyście, bo chyba zaraz padnę tak mnie pali 
|
Gaviscon - mi kupił tż i rzeczywiście lepszy niż Rennie i Manti
|
|
|