Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-21, 15:24   #1405
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Mi tam do porodu nie spieszno.. bo wiem co mnie czeka

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Tak jak zwykłe ziółka.Zalej,przykryj i doj,doj ile wlezie

DZIEKUJEMY ZA KCIUKI!!!:roz a:
Izunia waży 3170 g czyli przybrała w tydzień 300 g,to tyle co przez 4 tygodnie ostatnie.
Widać taka Jej natura jak i moja bo ja mogę żreć i tak nie tyję.
Ale się martwiłamże nie przybiera,ze ma problem z przyswajaniem ale nie
Super!!!
.
super, brawa dla małego głodomorka

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Witajcie,

Carmela - szczere gratulacje! Czekam na jakieś fotko malutkiej.

Co do znaków zodiaku ja jestem wodnik ( 25.01 ), a mężuś waga ( 30.09 ). Szymonek będzie lwem

Dzisiaj rano miałam wizytę w poradni patologii ciąży. No i ...
- dno macicy na 4 palce
- szyjka skrócona - ma 2 cm
- rozwarcie na opuszek palca
Mam się oszczędzać, bo to dopiero 35 tc... Dostałam L4 do 19.07.
Przytyłam od początku ciąży niecałe 5 kg.

Nie wiem dziewczyny za bardzo co mam zrobić, bo dzisiaj mija mi 256 dni L4, a podobno można być tylko do 270 dni. I co dalej
to oszczędzaj się koniecznie
a co do L4 to ciążowe liczy się oddzielnie, wiec nie przekroczysz

Cytat:
Napisane przez ela_84 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj miałam usg i mój synek ma 2815 g w piątek skończymy 37 tygodni ciąży - ten czas i ta waga były poza zasięgiem moich marzeń odkąd mi te wody pociekły
Brawo ela

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość

dobra wieści a więc nie wyhodowałam paciorków jedno z głowy!
mały jest nisko już główką się pcha w stronę światła szyjka coś 2\0 co kolwiek to znaczy ale jeszcze nie ma żadnego rozwarcia serduszko bije ruchy są! i na tym dobre się kończy mam za wysokie ciśnienieza wsze miałam 120 a od wczoraj mam 144 i gin kazał jutro zrobić krew mocz mierzyć trzy razy za dzień ciśnienie jak będzie takie koło 140 to na izbę przyjęći na nic nie czekać ....... tak mi się smutno zrobiło bo mój plan to że zacznę rodzić sama a jak mnie poślę do szpitala a ciśnienie będzie to pewnie oksy mi dają i wywołają poród bo to już ciąża donoszona wiem plany planami a życie swoje ale tak mi smutnoooo

Nerolko super że Izunia rośnie!!
z ciśnieniem nie ma żartów, kontroluj koniecznie... i jak wysokei się powtarza to migiem do szpitala

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Dziewczyny podajcie mi nazwę tego specyfiku na zgagę, który ostatnio polecałyście, bo chyba zaraz padnę tak mnie pali
Gaviscon - mi kupił tż i rzeczywiście lepszy niż Rennie i Manti
youyou jest offline Zgłoś do moderatora