Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-21, 16:08   #1424
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Rano wzięło mnie pogotowie.
Przyjechało pogotowie, dali mi zastrzyków, czekali, aż przejdzie, bo nie chcieli mnie brać, bo malutkie dziecko w domu, ale nie przeszło i mnie wzięli. Podpięli mnie pod kroplówki, dali jakieś ciężkie leki ( mimo karmienia, bo bym nie wytrzymała z bólu, trzęsło mną okropnie, jakby padaczka).
Wyszło, że macica niebezpiecznie dużo za szybko się skurczyła. Przez to te bóle...
Biedactwo!!!
A powiedzieli Ci, czemu u Ciebie się tak szybko kurczy?

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
A ja się zaczynam chyba nakręcać pocieszcie mnie..czytam o tym paciorkowcu, i chyba jestem jedyna która nie miała wymazu Temat poruszyłyście tuż przed tym jak urodziłam i nawet nie miałam możliwości upomnieć się gince na wizycie, bo miałam iść w 38tc jedyne o czym mi mówiła wcześniej to że jak wody odejdą, to muszę w ciągu 2 godzin przyjechać żeby podać antybiotyk....
No i teraz się martwię czy Adasiowi nic nie grozi... jak ja mam sprawdzić czy wszystko jest dobrze i tego świństwa nie złapał?

Nie znam się na tym, ale wiem jedno: jeśli masz się zamartwiać, to telefon w rękę i zadzwoń do swojego ginekologa albo do pediatry. Wszystko się wyjaśni i nie będzie Ci niepotrzebnie snu zakłócać