Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - gorzej chyba być nie mogło - proszę o rady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-21, 17:13   #18
Narrhien
Zakorzenienie

Dot.: gorzej chyba być nie mogło - proszę o rady

Ja uważam, że powinnaś go przeprosić za takie zniknięcie bez słowa - i tylko za to. Może niektórzy się ze mną zgodzą, ale ja jednak uważam, że pożegnać trzeba się zawsze, tak jest kulturalnie.
Ale - powiedzieć, że chciałaś wracać, on ciebie z drogi zawrócić a potem zostawił tam samą, zaczął padać deszcz, było zimno, ciemno i mokro i po prostu nie miałaś zamiaru tam stac i czekać nie wiadomo na co, zwłaszcza że nawet nie powiedział ci, za ile będzie wolny.

Uważam, że gość zachował się prostacko. Tobie można trochę wybaczyć, byłaś pijana, sama przyznajesz, że wyjątkowo na ciebie alkohol zadziałał, więc nic dziwnego, że tak zniknęłaś, nie pomyślawszy nawet, by się pożegnać.

Ale on był trzeźwy, świadomy tego, w jakim jesteś stanie - kurde, żaden z moich nawet dalszych kolegów nie zostawiłby mnie samej, pijanej, w środku nocy, zwłaszcza, jeśli to on nakłonił mnie, bym nie wracała jeszcze do domu. Przecież mogło ci się coś stać.

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując