Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-21, 21:27   #1505
Marina1
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Marina, muszę przyznać, że dramatyczny jest opis tego Twojego porodu. Ja jednak jestem dziś tak napięta, że mam wrażenie że zaraz eksploduje mi brzuch, nie mogę znaleźć sobie żadnej wygodnej pozycji, jestem zdecydowana rodzić choćby teraz, nie ważne jak to ma wyglądać. A i dziwnie to zabrzmi, ale w pewnym sensie pocieszyłaś mnie tymi swoimi wymiotami Ja mam przeczucie, że będę właśnie rzygać (sorki za słownictwo). Miałam już w życiu dwie sytuacje z baaaardzo silnymi skurczami macicy i zawsze towarzyszyły mi wymioty... taka moja uroda, trochę się bałam, że na porodówce to może nie są do tego przyzwyczajeni.
Ale broń Boże nie chciałam nikogo przestraszyć, pisałam to co myślałam. Może mogłam to trochę mniej zobrazować, ale piszę tak jak było.
Crazy mi mówili, zebym rzygała i się nie przejmowała, bo to jest normalne i jak się mocno szyjka skraca już do wyparcia to często pojawia się ten objaw.

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Jejku Dziewczyny, Seba jest cudny, taaaki męski, co do niego nie mam matczynych uczuć jak do Czesława, ale takie bardzo kobiece Chociaż góralska muzyka średnio mnie kręci, to "Boso" jest wciągające

Spadam lulu.
Spokojniej nocy życzę
Mi też się Bułecka podoba Taki męski jest.
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora