2011-06-22, 08:15
|
|
Komplikatorka
|
Dot.: Jedna żonka jest już z nami, a reszta czeka za obrączkami ]:-> Czekajki część V
Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway
Świnoujście
kiedyś.. w dobrej ciekawej przyszłości.. gdy będę mnieć w końcu prace i kase.. to na 100% tam pojade 
i jeszcze do Łeby i Karwii.. ooo taaa 
|
Cytat:
Napisane przez *wanilia*
Byłam i w Miedzyzdrojach i w Świnoujściu i do tego drugiego chętnie bym wróciła no ale od Mazur to jednak "trochę" za daleko
Teraz myślimy moze o Krynicy? Juracie...?
Jedziemy na spontana więc wyjaśni się w drodze
Ależ się cieszę ze jutro wolne...  szkoda tylko że tż będzie w pracy 
|
Dziewczyny no co wy ! Między jest naj, naj, naj
Świnoujście to fajne na jeden dzień, bo tam mnóstwo starych niemców i czułam się jak w domu spokojnej starości Poza tym dużo zimniejsza woda tam jest
Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway
moja koleżanka wczoraj pobiła wszelkie rekordy..
pisałyśmy sobie na GG i potem się nawinął temat dziewczyn, które są teraz w ciąży lub urodziły dopiero co..
i napisałam, że ja wiem o : a,p,s itd..
a ona a skąd znasz a? a p? a s?
chodziłyśmy przecież wszyscy razem do szkoły, do różnych klas, ale szkoła to szkoła..
więc ja nie czaje takich pytań  
a tak w ogóle troche jej zazdaszczam bo znalazła faceta w Krakowie i sobie do niego jeździ na weekendy.. eh
i mi opowiadała, jak to tak mocno się cieszyli sobą, że aż łóżko zarwali takich rzeczy jak bym nie opowiadała zwykłej znajomej, jakieś to dla mne osobiste jest, no ale..
nie obrażając nikogo to jest taka dobrze zbudowana dziewczyna, że tak powiem.. no niestety czy stety lubi dobrze zjeść i taka ładna okrąglutka jest.. myśle że ok 100 kg może więcej ma..
ten jej chłopak też ne jest gorszy, może nawet jeszcze lepszy w tym temacie
strasznie sympatyczna dziewczyna, lubie ją, ale jak mi napisała o tym łóżku to wiecie- moja wyobraźnia robi swoje 
|
Motylku bierz poprawkę na takie. Może tylko chciała pokazać że ona też może ?
|