Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-22, 11:24   #1256
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
za czekoladki gratuluję ja ostatnio opycham się truskawkami i one dostarczają mi cukru - chyba aż za dużo
A co do TŻ to zgadzam się z Tobą. Nie chcę trzymać TŻ na smyczy czy coś, ale nie da się być z kimś i poznać kogoś naprawdę spotykając się np raz w miesiącu.... Jak się kogoś kocha to chce się być z tym kimś cały czas, patrzeć mu w oczy, snuć plany. Po prostu być temu wkurza mnie praca TŻ bo wraca o tej 19, zje coś, potem kąpiel i zasypia prawie na stojąco... temu jak w sobotę wraca wcześniej to spędzamy razem czas i pisze tu dopiero po weekendzie...

Jem serek wiejski z truskawkami
Ale z drugiej strony, jesli się kogoś zna i planuje się z nim całe życie, to należy mysleć też o tym, aby druga osoba realizowała swoje marzenia.

I tu myslę, że Eldo postąpiła naprawdę świetnie, bo kochając swojego faceta zgodziła się na to, żeby realizował swoja pasję.
Ja nie wiem, ale życie z ukochaną osobą, ale bez innych rzeczy, które nas pasjonują i chcemy je robić chyba też nie ma sensu

milusia, tylko że agniesikk ma właśnie taką sytuację- i jej doświadczenia wydają się mówić, że jest ciężko, ale się da

oo, ja nie rozumiem właśnie fenomenu kolejnych (corocznie wydawanych) części gier sportowych- przecież tam ciągle chodzi o to samo rozumiem, że przez rok technologia itd poszła do przodu, ale kopanie piłki do brami czy wsadzanie jej do kosza chyba polega na tym samym

jako dziecko pasjonowałam się grami komputerowymi i byłam chłopczycą

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2011-06-22 o 11:27
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora