Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-22, 13:19   #1663
margaret82
Zadomowienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
dlaczego skreślona??
Bo na końcówce delikatnie mówiac mnie olała
W poniedziałek na wizycie nagadała mi ze pod koniec tego tygodnia a najpóźniej na początku przyszłego z racji tego ze dziecko się nie przekręciło i już nie przekręci na 100% muszę iśc na CC a na Izbie przyjęć od 4 różnych lekarzy i położnych słyszałam ze to bzdura i wcale nie trzeba rozwiązywac ciazy tak wcześnie bo dzieci obracają sie czasem nawet przed samym porodem a jak nic sie nie dzieje to trzeba czekać aż się samo rozkręci i ewentualnie wtedy jak nie bedzie możliwosci porodu SN to CC
Po drugie tak mnie kierowała na to CC ale skierowania to mi już nie wypisała A to chyba ona jest lekarzem i powinna wiedzieć ze jest potrzebne a nie ja mam sie o nie upominać. Ja nie musze się na tym znać.
Poza tym poszła sobie na urlop a ja po wizycie u niej miałam plamienia i moze wpadłam w panikę, ale to moja pierwsza ciąża to chyba mam prawo i pierwsza myśl w takiej sytuacji to telefon do swojego lekarza a ona nawet nie odebrała i nie oddzwoniła do tej pory a to było w poniedziałek. Rozumiem, że jest na urlopie, ale skoro chciała pracować od - do a potem mieć spokój to mogła zostać urzedniczką np. Wiem że wiele dziewczyn dzwoni do swoich lekarzy poza godzinami przyjmowania i oni udzielaja rad a ta nawet nie oddzwoniła a wcześniej mówiła ze jakby coś sie działo to o każdej porze dnia i nocy mogę dzwonić.
Mam takie odczucie ze chciała się mnie pozbyć wciskając mi ten kit o jak najszybszej cesarce właśnie żebym jej głowy na urlopie nie zawracała I teraz wyszło na to że jestem w 37 tc i zostałam bez lekarza bo ona wraca z urlopu za 3 tygodnie
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora