2011-06-23, 08:43
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nieuczciwi sprzedawcy w sieci - rady i porady
Dziewczyny (i chłopaki też) zostałam oszukana na all. Ehh. Sprawa nie dotyczy perfum, ale piszę tu, gdyż jesteście obeznane w tego typu sprawach. Wklejam Wam to, co napisałam na wątku o beneficie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post27683089
Teraz wklejam to, co mi kobita napisała:
"Witam, jeśli jest Pani niezadowolona z kosmetyków, proszę je do mnie odesłać, ja zwrócę pieniądze za zestaw. Pani poniesie koszty wysyłki. W aukcji jest zaznaczone że to oryginał ponieważ tak je również kupiłam."
I to co ja jej odpisałam:
Czy Pani sobie żarty ze mnie robi? Ja nie jestem nie zadowolona z kosmetyków. Ja zostałam oszukana. A to róznica. Jeśli zakupiła Pani te kosmetyki jako oryginały, to proszę również zgłosić, że została Pani oszukana. I dlaczego to ja mam ponosić koszty wysyłki? Zakupiłam produkt, o którym było napisane, że oryginalny, a otrzymałam to co na zdjęciach. Nikt mi nie wmówi, że to oryginał. Jeśli będzie trzeba, zgłoszę sprawę do allegro, albo nawet i na policję, gdyż handel podróbkami (świadomy a także nieświadomy) jest karalny.
Powiedzcie same, dlaczego to ja mam ponosić koszty wysyłki? Kurcze, no dobra, to kilkanaście złotych, ale niby z jakiej przyczyny to ja mam być stratna? Doradźcie coś, bo to mój "pierwszy raz" Jestem wściekła.
|
|
|