Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najbardziej skąpy facet- ranking:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-23, 22:59   #306
Mahdab
Zakorzenienie

Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)

,
Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
Boże dziewczyno jaki atak
Ok, to pytanie, czy bym chciała, żeby mi też ciuchy kupował

Dla rozluźnienia napiszę historię którą chyba wygram

Miałam współlokatora który ogólnie mało jadł. To był strasznie dziwaczny facet. Dwie sytuacje utkwiły mi w pamięci.
- ponieważ X nie miał pracy od dawna, facet 30 lat tylko chodził na inwentury co jakiś czas, mój ówczesny Tż załatwił mu wspaniałomyślnie przez kogoś robotę. Dał mu numer komórki i miał tylko zadzwonić. Zadzwonił raz, coś tam się ugadali i miał jeszcze raz zadzwonić omówić konkrety. X niezadowolony, że traci kasę na telefony. Za drugim razem facet powiedział, że ma jakieś zebranie i nie może chwilowo gadać, powiedział mu godzinę o której może zadzwonić. Nie zadzwonił, bo się strasznie wkurzył bo "ciekawe czy mu ten pracodawca zwróci potem za impulsy".
- X kupił sobie kiełbasę. Czasami jest na końcówce taki mały kijek centymetrowy, nie wiem czy wiecie o co chodzi? Poszłam zjeść śniadanie, on wypakował sobię tę kiełbe z papieru i jak się nie wścieknie! Zaczął mi nawijać, że nie zauważył, bo powinien tę kobietę w mięsnym wyzwać, że mu sprzedała kiełbasę na wagę z kijem Mówię do niego "X, przecież ten kijek kosztował 5 groszy", a on na to, że to nic, bo on płaci za kiłbasę a nie za drewno 20 minut się pieklił o to.

Inni wspólokatorzy nie pozwalali na włączanie ogrzewania w łazience z prysznicem, mimo -16 stopni. Jak ktoś włączył, to wyłączali

Raz się jeszcze trafił na krótko koleś który kradł różne rzeczy. Głównie.... żele pod prysznic Ktoś zostawił np. 1/3 butelki, a ona znikała.

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora