Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-24, 07:38   #2193
meszsares
Zadomowienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

iustynka - jak minela noc, podzialo sie cos??? to wszystko pewnie przez przeprowadzke i przemeczenie, za duzo z siebie dalas
ja tez sie balam, ze przez ta przeprowadzke skroci mi sie szyjka, ale bylam w srode u gina i na szczescie sie trzyma ufff no ale ja to mam jeszcze 2 miesiace....
a Shira to tak nas musi trzymac w niepewnosci?? Przeciez juz na 100% cos wiadomo buuuuu Shira dawaj znac!!!
agni - ja mam hemoroidy, ale zawsze tylko w ciazy, potem przechodza. Przyjemne to to nie jest - uwaga bede wstretna - na kazdym wiekszym posiedzeniu krew doslownie kapie jak z kranu, bo mendy pekaja. Ale to jeszcze zalezy czy ma sie wewnetrzne czy zewnetrzne. Ja to tego nawet nie lecze ani nie badam, bo wiem, ze przejdzie po porodzie. Jakby Cie jednak baardzo bolalo to nie ma rady - trzeba isc do gina lub proktologa (bleee wyobrazasz sobie byc takim specjalista??)
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora