Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-24, 16:29   #4199
MgielkaM
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27720019]Pocieszyłyście mnie, że te stopy tak bardzo nie straszą
zaraz zacznę zbierać materiały na egzamin - mam o 20, przeprowadzony mailowo [/QUOTE]
Na prawdę jak na wrastające i problematyczne paznokcie wyglądają super. A egzamin ciekawy nie powiem

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość

Mgiełka
wrzuce jutro moze bo wczoraj dodalam jeden ale przynajmniej zlozylam to moje cv badziewiaste paznokcie mi juz odpryskuja, ale nie wiem jak pomalować.
widziałam właśnie makijaże na MM kochana będziesz przyjezdzac i mnie malowac
A pazurki ja tez dzisiaj będę malować o ile żaden z wybranych lakierów nie spłata mi figla to pastelowe skittlesy będą

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
a probowalas cappucino na zimno robic? ja mam takie z biedro, wsypuje do szklanki (duuuzo;p) i cukier, dodaje troszke cieplej wody zeby cukier sie rozpuscil i mleko, zaleznie ile mi sie tam chce. mi smakuje strasznie, najlepsze na orzechowym i czekoladowym. a w lecie lody na wierch jeszcze
o kurde muszę zjeśc coś słodkiego tak mi ochoty narobiłaś niedobra kobito :S zeżrę moje ostatnie m&m'sy

It is NOT an addiction - It's a hobby!!!

...

And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead,

and dead -- indeed.
MgielkaM jest offline Zgłoś do moderatora