2011-06-24, 17:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Cytat:
Napisane przez vilandre
to widzę, że mamy podobne zachcianki  ale przez najbliższe pół roku raczej nie kupię ani tego ani tego.
spłukałam się dziś 
najpierw 560zł na wyprzedażach, potem 75zł w Ikei, a na koniec kupiłam za 95zł tusz Lancome z wibrującą szczoteczką. nie wiem co mnie podkusiło (chyba to, że był mocno przeceniony) - zazwyczaj za tę cenę kupowałam 3 tusze
za tydzień wystawiam pół swojej szafy na allegro i mam nadzieję, że zarobię tyle ile dziś wydałam, bo nie będę miała za co żyć w wakacje
|
łoooo ale poszalałas pochwalisz się fotkami ? dużo jak za tusz, czytałąs wczesniej opinie o nim ? ja bym sie bała, wolałabym Diorshow on chyba kosztuje 110 zł , chcialabym go kiedyś wypróbować ale to jak kiedyś więcej zaorbie albo jak zostanie mi po wakacjach 
Dziś -30 w aptece
w tesco 30 zł za 2 gazety , świetne dresowe spodnie dla mnie i papcie dla mojej kuzynki małej z disneya za 8 zł są piękne zrobie wam pózniej fotke 
byłam w tesco bo Tż mnie podwiózł do apteki, a spowrotem czekałam na busa więc weszłam.
|