Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszamy! V!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-24, 17:30   #3845
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam

Cytat:
Napisane przez vilandre Pokaż wiadomość
to widzę, że mamy podobne zachcianki ale przez najbliższe pół roku raczej nie kupię ani tego ani tego.

spłukałam się dziś
najpierw 560zł na wyprzedażach, potem 75zł w Ikei, a na koniec kupiłam za 95zł tusz Lancome z wibrującą szczoteczką. nie wiem co mnie podkusiło (chyba to, że był mocno przeceniony) - zazwyczaj za tę cenę kupowałam 3 tusze

za tydzień wystawiam pół swojej szafy na allegro i mam nadzieję, że zarobię tyle ile dziś wydałam, bo nie będę miała za co żyć w wakacje
łoooo ale poszalałas pochwalisz się fotkami ? dużo jak za tusz, czytałąs wczesniej opinie o nim ? ja bym sie bała, wolałabym Diorshow on chyba kosztuje 110 zł , chcialabym go kiedyś wypróbować ale to jak kiedyś więcej zaorbie albo jak zostanie mi po wakacjach

Dziś -30 w aptece
w tesco 30 zł za 2 gazety , świetne dresowe spodnie dla mnie i papcie dla mojej kuzynki małej z disneya za 8 zł są piękne zrobie wam pózniej fotke
byłam w tesco bo Tż mnie podwiózł do apteki, a spowrotem czekałam na busa więc weszłam.