2011-06-24, 16:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Hej 
Tra, całe szczęście że mam mamę, nie wiem jak byśmy sobie inaczej poradzili. Muszę pracować bo mamy kredyt i nie dalibyśmy rady z jednej pensji, nie chciałabym dzieci oddawać do żłobka a nwet jeśli to potem choroby i znowu problem z opieką. Twoja mała to chyba już ma ochotę na nowe smaki 
Czarna, oby oczko przestało ropieć 
Ego, łał Anika nigdy nie przespała tylu godzin, rekord to 7 
Laseczka, biedactwo 
Wanilia, mam nadzieję że pediatra się pospieszyła z diagnozą i to jednak nie pęcherzyca Widziałam swego czasu program o chłopcu z tą chorobą i ona jest chyba jednak bardzo rzadka...
Izabela, zgadzam się że najlepiej jeśli z dzieckiem zostaje mama ale nie zawsze to możliwe. I wtedy nie ma lepszej opieki niż babcia, przynajmniej przez te pierwsze 2 lata. Aleksa teraz mogłabym już oddać do żłobka bo można się już z nim dogadać ale wcześniej nie chciałabym być zmuszona. To znaczy że jednak zostaniesz w domu?
Agus, super ze tak dobrze się czuje 
Ptysza, nie wiem jak mogłabym Cię pocieszyć Strasznie Ci współczuję tych wszystkich problemów które już były, są i będą. I pozostaje tylko wierzyć że jednak w końcu będzie dobrze, musi być dobrze. Jesteście takie dzielne, w końcu los się do Was uśmiechnie
|
|
|