Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszamy! V!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-24, 17:40   #3846
crescent
Zakorzenienie

Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam

laski chcialam nadrobic no ale bylam na 118 stronie dopiero...wybaczycie? w klubie pisalam to jakbym byla

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
\

Uwielbiam lato za tanie warzywka
Ale jak będę musiała placić długi tego kolesia, to będzie trzeba się przyzwyczaic do kanapek z koncentratem pomidorowym, w których ostatnio ku swojemu zdziwieniu bardzo zasmakowałam Czego to klepanie studenckiej biedy nie robi z ludźmi?
ja uwielbiam kanapki z koncentratem ale musi byc to dobry koncentrat! i to wcale nie wynika z braku kasy tylko z apetytu wiec spoko, nie martw sie
kiedys nawet czytalam ze jest w pewnym sensie zdrowszy bo ma cos czego nie maja swieze pomidowy...ale nie pamietam co

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Mi od jakiegoś czasu chodzi Kindle po głowie,ale w sumie ciekawe ile bym go poużywała.Z drugiej strony kończy mi się miejsce w mieszkaniu na normalne książki,więc pora byłaby przerzucić się na ebooki.iPhona teeż bym chciała,ale to kurczę nawet przy przedłuzaniu umowy w orange koszt jakichś 1700zł
moj tz ma kindla. kupilismy na amazonie. z przesylka do PL wyszlo kolo 470-80. jakos tak. jest zadowolony czyta od momentu jak go ma jak szalony, az chyba powinnam zaczac byc zazdrosna

ja sie splukalam mam na koncie 0,88 zł a w portfelu 0,46 zl
a wyplata jak nie wplywala tak nie wplywa (mam do 27)