Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - FCUK Connect Her 0,50zł za 1ml
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-24, 16:59   #11
pozzzziomka
Zakorzenienie

Dot.: FCUK Connect Her 0,50zł za 1ml

Pojawił się problem
Drugi raz nie mogę zrobić wszystkich odlewek, kiedyś miałam problem z atomizerem, który strasznie ciężko chodził, a tym razem przepsikiwanie jest jak dla mnie awykonalne
Jest nie taki normalny atomizer w sensie przestrzenny, tylko taki jakby schowany, co skutkuje tym, że leci wszędzie po ręce, na chusteczkę nad którą przepsikuję ..., tylko nie tam gdzie trzeba - po prostu z tego atomizera się ulewa tak, że zrobię parę psiknięć i cały flakon mokry i to w zasadzie całkowicie, wymęczyłam 2 odlewki, ale więcej nie jestem w stanie. Przepraszam, ale takich rzeczy się naprawdę nie przewidzi, ja też jestem zła, bo muszę zostać z prawie całym flakonem
Następnym razem muszę dokładnie się zastanawiać nad tym co to za flakon.
Te odlewki przypadną osobom, które pierwszy się wpisały, pozostałym osobom zrobię zwroty, poproszę o dane do przelewu na pw, całkowite dane razem z adresem, bo mój bank inaczej nie puści przelewu.
Mam pytanie do Exploit i Astraroth - same odlewki Trouble wysyłać, tak?
Ewentualnie, mogę nie nadawać, może chciałybyście połączyć wys. z tym zapachem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,33197,salvatore-ferragamo-f-for-fascinating-night-edp.html&next=1, bo kupiłam i jak zakończę którąś z rozbiórek, to założę wątek

Nadawać będę w pn/wt - na razie wstrzymam się z Waszą wys., poczekam na potwierdzenie czy samo Trouble.

Edytowane przez pozzzziomka
Czas edycji: 2011-06-24 o 17:01
pozzzziomka jest offline Zgłoś do moderatora