2011-06-24, 20:00
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam psiapsiółki :D na imprezki i kawkę- Katowice
Cytat:
Napisane przez Chanell_11
witam drogie koleżanki
Niestety niedawno rozstałam się z facetem. Wszystkie koleżanki są zajęte przez facetów albo przez mężów, lub tez konczy się na zdaniu "trzeba się kiedyś spotkać". Dzięki wizaz'owi spotkałam bardzo fajną kumpelę zwaną przez mnie siostrą. Jednak ona ma faceta z którym mieszka wiec nie możemy się za często widzieć, a ja czuję się taka samotna.
Napiszę coś o sobie mam 26 lat, uwielbiam chodzić do kina (tylko nie na horrory :p), do pubu zawsze jeżdze do Katowic, po prostu wolę tam spędzać swój czas, chodzic do Klubu potańczyć bo kocham muzykę (trance, house, R&B i wszystko co wpada w ucho) najczęściej bywam w Pomarańczy. Miło by było też przejść się na spacer, na rolki, po prostu poklachać. Staram się stanąć na nogi i brakuję mi koleżanek które na prawdę będa a nie będą tylko "na papierku". Bardzo chętnie dołączyłam bym do waszej grupy bo bardzo często bywam w centrum Katowic. Help 
|
Witam troche tu zamilklo i dobrze ze ktos napisal 
moze nie jestem singielka ale chetnie sie spotkam na jakis spacer czy impreze zawsze mozna poplotkawoac i sie wyszalec skad jestes?
|
|
|