2011-06-24, 19:47
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
kurde podłożyłam małemu pieluchę tetrową bo pupe wietrzy a ten tak tym siurakiem pokierował że wszystko poszło na łóżko i koc 
|
mój robi tak samo
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
wstawiam wam jeszcze jedno zdjęcie Oliego z chrzcin  strasznie mi się podoba to zdjęcie
Załącznik 4044681
|
no, superancko tu wygląda
Cytat:
Napisane przez 87czarna
|
ale ten czas leci co? super że już niedlugo będziecie we trójkę
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
składam serdeczne GRATULACJE z okazji 9h
moja też potrafi się obudzić koło 2, dam smoka i śpi do 5
|
dziękujemy
a ja pierwszy raz tak zrobiłam, a to tylko dlatego, że nie płakał tylko świat po ciemku oglądał
Cytat:
Napisane przez prunelle
gratuluję 9 godzin  super!
na tej działce będziecie się budować na stałe (czyli że nie działka na wyjazdy tylko pod dom)? Ech, też mi się właściwie taka okolica marzy, nie jestem specjalnie miastowym człowiekiem 
|
dziękujemy 
tak zamierzamy się budować, bo my w bloku nie wytrzymamy długo, tylko jakoś nie możemy się za kredytem rozejrzeć, bo brakuje czasu
Cytat:
Napisane przez iweczka
a ja załączam zdjęcie mojej łobuzicy, bo dawno tego nie robiłam, bo nie miałam swojego kompa :/
:/
|
jaka łobuzica? fajna dziewczynka
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
Czy myślicie, że coś nie tak jest, skoro Idalia nie lubi przebywać w pozycji półsiedzącej? 
nie lubi jak ją wkładam do huśtawki czy leżaczka 
|
no coś Ty, dlaczego ma być coś nie tak, wydaję mi się że po prostu nie lubi tego
traicionera gratki 12 tyg
Cytat:
Napisane przez diatoma
C
egoego mnie moje dziecie tez dzis wnocy zaskoczylo, bo zjadl o 20 , potem o 3 i dopiero teraz po 11. poza tym non stop ma w reku pieluche i sobie zaciaga na buzie, a jak nie ma pieluchy to koc, albo szarpie swoje ubranko, byle cos w reku było  no i misia traca swiadomie!!!!! szok!!!
|
oj to mój ma tak samo, dzisiaj wpierniczal koc i pandę z tej przytulanki h&m
Cytat:
Napisane przez patrycja_22
gratulacje 
|

idę dalej czytać
|
|
|