Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-24, 19:47   #4337
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
kurde podłożyłam małemu pieluchę tetrową bo pupe wietrzy a ten tak tym siurakiem pokierował że wszystko poszło na łóżko i koc
mój robi tak samo

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
wstawiam wam jeszcze jedno zdjęcie Oliego z chrzcin strasznie mi się podoba to zdjęcie

Załącznik 4044681
no, superancko tu wygląda

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Chciałam Wam jeszcze powiedziec,że już w przyszły czwartek przylatuje Tż Będziemy razem aż do 25 lipca,pozniej 2 tygodnie przerwy,no i 13 sierpnia przyleci znowu na dwa tygodnie i pozniej juz wracamy razem do Anglii

Ale to minęło... teraz tak patrzę na kalendarz i już za 15 dni nasze weselicho
ale ten czas leci co? super że już niedlugo będziecie we trójkę

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
składam serdeczne GRATULACJE z okazji 9h

moja też potrafi się obudzić koło 2, dam smoka i śpi do 5
dziękujemy
a ja pierwszy raz tak zrobiłam, a to tylko dlatego, że nie płakał tylko świat po ciemku oglądał

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
gratuluję 9 godzin super!

na tej działce będziecie się budować na stałe (czyli że nie działka na wyjazdy tylko pod dom)? Ech, też mi się właściwie taka okolica marzy, nie jestem specjalnie miastowym człowiekiem
dziękujemy
tak zamierzamy się budować, bo my w bloku nie wytrzymamy długo, tylko jakoś nie możemy się za kredytem rozejrzeć, bo brakuje czasu

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
a ja załączam zdjęcie mojej łobuzicy, bo dawno tego nie robiłam, bo nie miałam swojego kompa :/

:/
jaka łobuzica? fajna dziewczynka

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Czy myślicie, że coś nie tak jest, skoro Idalia nie lubi przebywać w pozycji półsiedzącej?
nie lubi jak ją wkładam do huśtawki czy leżaczka
no coś Ty, dlaczego ma być coś nie tak, wydaję mi się że po prostu nie lubi tego

traicionera gratki 12 tyg

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
C
egoego mnie moje dziecie tez dzis wnocy zaskoczylo, bo zjadl o 20 , potem o 3 i dopiero teraz po 11. poza tym non stop ma w reku pieluche i sobie zaciaga na buzie, a jak nie ma pieluchy to koc, albo szarpie swoje ubranko, byle cos w reku było no i misia traca swiadomie!!!!! szok!!!
oj to mój ma tak samo, dzisiaj wpierniczal koc i pandę z tej przytulanki h&m

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
gratulacje

idę dalej czytać
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora