|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
a to się tak da? Powiedz coś więcej bo spróbuję wszystkiego, żeby dostać wcześniej... Trzeba pić czerwone wino? I co to za ćwiczenia?
Jak znacie jeszcze jakieś sposoby na przyspieszenie to piszcie 
|
A Ty tabletki łykasz? To nie wiem, czy takie domowe sposoby pomogą. Czerwone winko i ćwiczenia mogą przyspieszyć po prostu złuszczanie śluzówki macicy.
Cytat:
|
A teraz z innej beczki: czym różnią się żele od akryli? Chcę żeby paznokcie wyglądały jak najbardziej naturalnie. Na co mam się zapisać?
|
Ja nigdy nie miałam ani żeli ani akryli. W zeszłym tygodniu zrobiłam sobie hybrydowego frencha. Wczoraj się tutaj pochwaliłam, że już się 8 dni trzymają, więc za karę dzisiaj zaczęły mi złazić A podobno miały się trzymać 2 tygodnie... No, ale i tak się chyba przed ślubem na nie zdecyduję. U nóg też robiłam i póki co (odpukać!) nic złego się z nimi nie dzieje.
A mi się dzisiaj właśnie przypomniało o tym wychwalanym domowym peelingu Tylko ja po pierwsze nie mam nawet takiej kawy w domu, a po drugie podobno nie można robić tego peelingu, jak ktoś ma skłonność do pękających naczynek...
Cytat:
Napisane przez elwira95
Witam serdecznie  ! Jestem tu nowa, także będę lipcową panną młodą  od kilku dni czytam Wasze forum i bardzo mnie zaciekawiło  , tylko szkoda że tak późno wpadłam na pomysł dołączenia się do tego wspaniałego grona 
Mój ślub już 9 lipca, jeszcze tylko wybór fryzury i małe poprawki 
całuski 
|
Witaj!
Cytat:
Napisane przez elwira95
Mam pytanko do dziewczyn o długich włosach: Jakie Wy preferujecie fryzurki: rozpuszczone włosy czy lepiej koczek? 
|
Ja jestem zwolenniczką koczków. Są po prostu wygodniejsze i praktyczniejsze, no i na weselu do końca imprezy widać, że miałyśmy coś sensownego z włosami zrobione
Cytat:
Witaj
Jakbym nie miała odstających łopatek to na pewno zrobiłabym jakiegoś koczka  ale niestety mam i będę miała troszkę podpięte ale większość rozpuszczone.
|
Ja też mam odstające łopatki, ale włosy będę miała w całości upięte. Powód? Patrz wyżej
Cytat:
|
Dziewczyny rozmawiałyście o solarium i zgadzam się z mrowinką. Trzeba tego unikać jak się da, bo niszczy skórę jeszcze bardziej niż słońce. Teraz nie chodzę ale przed studniówką byłam parę razy i do tej pory mam strasznie suchą skórę... Do tego wyszło mi dużo nowych pieprzyków. No ale czasem trzeba iść.. jeśli nie równo się opalę to pójdę
|
Oj, ja też jestem zagorzałą przeciwniczką solariów. Nigdy nie byłam i się nie wybieram. Ale na słonku opalać się nawet lubię Ale też nie za dużo. Ja mam to szczęście, że mam dość ciemna karnację, więc długi i mocno się opalać nie muszę. Ale jak tylko zaczną mi się wakacje biorę kocyk pod pachę i idę łapać słonko.
Cytat:
Ok to teraz się chwalę postępami byłam dzisiaj u naszego fotografa, żeby zrobić zdjęcia do dyplomu i przy okazji dogadałam kilka szczegółów co do ślubu na razie mój plan dnia wygląda następująco:
8:00- fryzjer
14:00- makijaż
15:30-przyjeżdża fotograf
ok 16:50- przyjazd TŻ
ok 17:30- wyjazd do Kościoła
18:00- ślub
|
O, łał! Masz już na 8.00 fryzjera? Ja swojej fryzjerce marudziłam, że mnie za szybko chce wpisać, no ale nie miałam wyboru. Zapisana jestem na 9.00,a ślub o 17.00.
Cytat:
Napisane przez lusesita23
dziś owocny dzień 
zalatwilismy:
- świstek z USC,
- garniak M.
- buty M.
- moją biżu 
|

Gratuluję owocnych zakupów
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa
Witajcie, od dwóch dni myślałam że nic nie piszecie, ale Was znalazłam
Dziś odebrałam suknie  wszystko super, w weekend zrobię fotki i wrzucę na klub, kurcze jeszcze dwa tygodnie do ślubu, jak to mało czasu zostało.
Jutro sporo spraw do załatwienia ale ogarniemy się ;]
pozdrawiam i życzę miłego weekendu
|
Super! Czekamy na zdjęcia
Ja odbieram we wtorek. Już się nie mogę doczekać, aż ją zobaczę po wszystkich poprawkach.
Cytat:
lusesita23 piękna  może Twój Tata chciał zanucić Mroza i powiedzieć, że: "jesteś jak miliony monet" czy tak to tam leciało  znaczy sie, że ślicznie 
zaczynam żałować, że nie mam nic na szyję 
|
A ja się cieszę, że przez dekolt mi przechodzi ramiączko, bo jakbym jeszcze musiała naszyjnik dobierać, to byłby koniec świata. Ja strasznie niezdecydowanym babskiem jestem. Muszę dobrać tylko kolczyki i bransoletkę, a i tak mam spory problem... 
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27721611]Gipsu nie mam już od tygodnia, ale dalej mam problemy z chodzeniem, bez kul ani rusz - i coraz bardziej się stresuję, że będę kuśtykać do ołtarza[/QUOTE]
A co dokładnie miałaś złamane? Przy chodzeniu odczuwasz ból? Chodzisz z kulami, bo się boisz jeszcze bez, czy masz tak osłabioną tą nogę?
Studiuję fizjoterapię, to może tak zaocznie Ci coś doradzę
A, i szpilek nie radzę zakładać. Bidula Nawet sobie nie pochulasz... A pierwszego tańca też nie będziecie mieli?
Edytowane przez Mmedeah88
Czas edycji: 2011-06-24 o 20:57
|