Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowe Panny Młode - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-24, 20:55   #152
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
a to się tak da? Powiedz coś więcej bo spróbuję wszystkiego, żeby dostać wcześniej... Trzeba pić czerwone wino? I co to za ćwiczenia?
Jak znacie jeszcze jakieś sposoby na przyspieszenie to piszcie
A Ty tabletki łykasz? To nie wiem, czy takie domowe sposoby pomogą. Czerwone winko i ćwiczenia mogą przyspieszyć po prostu złuszczanie śluzówki macicy.

Cytat:
A teraz z innej beczki: czym różnią się żele od akryli? Chcę żeby paznokcie wyglądały jak najbardziej naturalnie. Na co mam się zapisać?
Ja nigdy nie miałam ani żeli ani akryli. W zeszłym tygodniu zrobiłam sobie hybrydowego frencha. Wczoraj się tutaj pochwaliłam, że już się 8 dni trzymają, więc za karę dzisiaj zaczęły mi złazić A podobno miały się trzymać 2 tygodnie... No, ale i tak się chyba przed ślubem na nie zdecyduję. U nóg też robiłam i póki co (odpukać!) nic złego się z nimi nie dzieje.

Cytat:
O! przypomniało mi się coś. Już tyle razy miałam Wam to napisac i ciągle zapominałam. Robiłam sobie polecany tutaj peeling kawowy skórę miałam taką gładką jak nigdy wcześniej jak najbardziej polecam. Tylko ja z niczym tego nie mieszałam. Po prostu wieczorem zrobiłam kawę, rano ją wylałam, zostały tylko "fusy" i z nimi pod prysznic i jazda
A mi się dzisiaj właśnie przypomniało o tym wychwalanym domowym peelingu Tylko ja po pierwsze nie mam nawet takiej kawy w domu, a po drugie podobno nie można robić tego peelingu, jak ktoś ma skłonność do pękających naczynek...

Cytat:
Napisane przez elwira95 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie ! Jestem tu nowa, także będę lipcową panną młodą od kilku dni czytam Wasze forum i bardzo mnie zaciekawiło , tylko szkoda że tak późno wpadłam na pomysł dołączenia się do tego wspaniałego grona
Mój ślub już 9 lipca, jeszcze tylko wybór fryzury i małe poprawki
całuski
Witaj!

Cytat:
Napisane przez elwira95 Pokaż wiadomość
Mam pytanko do dziewczyn o długich włosach: Jakie Wy preferujecie fryzurki: rozpuszczone włosy czy lepiej koczek?
Ja jestem zwolenniczką koczków. Są po prostu wygodniejsze i praktyczniejsze, no i na weselu do końca imprezy widać, że miałyśmy coś sensownego z włosami zrobione

Cytat:
Witaj
Jakbym nie miała odstających łopatek to na pewno zrobiłabym jakiegoś koczka ale niestety mam i będę miała troszkę podpięte ale większość rozpuszczone.
Ja też mam odstające łopatki, ale włosy będę miała w całości upięte. Powód? Patrz wyżej

Cytat:
Dziewczyny rozmawiałyście o solarium i zgadzam się z mrowinką. Trzeba tego unikać jak się da, bo niszczy skórę jeszcze bardziej niż słońce. Teraz nie chodzę ale przed studniówką byłam parę razy i do tej pory mam strasznie suchą skórę... Do tego wyszło mi dużo nowych pieprzyków. No ale czasem trzeba iść.. jeśli nie równo się opalę to pójdę
Oj, ja też jestem zagorzałą przeciwniczką solariów. Nigdy nie byłam i się nie wybieram. Ale na słonku opalać się nawet lubię Ale też nie za dużo. Ja mam to szczęście, że mam dość ciemna karnację, więc długi i mocno się opalać nie muszę. Ale jak tylko zaczną mi się wakacje biorę kocyk pod pachę i idę łapać słonko.

Cytat:
Ok to teraz się chwalę postępami byłam dzisiaj u naszego fotografa, żeby zrobić zdjęcia do dyplomu i przy okazji dogadałam kilka szczegółów co do ślubu na razie mój plan dnia wygląda następująco:
8:00- fryzjer
14:00- makijaż
15:30-przyjeżdża fotograf
ok 16:50- przyjazd TŻ
ok 17:30- wyjazd do Kościoła
18:00- ślub
O, łał! Masz już na 8.00 fryzjera? Ja swojej fryzjerce marudziłam, że mnie za szybko chce wpisać, no ale nie miałam wyboru. Zapisana jestem na 9.00,a ślub o 17.00.

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
dziś owocny dzień
zalatwilismy:
- świstek z USC,
- garniak M.
- buty M.
- moją biżu

Gratuluję owocnych zakupów

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Witajcie, od dwóch dni myślałam że nic nie piszecie, ale Was znalazłam
Dziś odebrałam suknie wszystko super, w weekend zrobię fotki i wrzucę na klub, kurcze jeszcze dwa tygodnie do ślubu, jak to mało czasu zostało.
Jutro sporo spraw do załatwienia ale ogarniemy się ;]

pozdrawiam i życzę miłego weekendu
Super! Czekamy na zdjęcia
Ja odbieram we wtorek. Już się nie mogę doczekać, aż ją zobaczę po wszystkich poprawkach.

Cytat:
lusesita23 piękna może Twój Tata chciał zanucić Mroza i powiedzieć, że: "jesteś jak miliony monet" czy tak to tam leciało znaczy sie, że ślicznie
zaczynam żałować, że nie mam nic na szyję
A ja się cieszę, że przez dekolt mi przechodzi ramiączko, bo jakbym jeszcze musiała naszyjnik dobierać, to byłby koniec świata. Ja strasznie niezdecydowanym babskiem jestem. Muszę dobrać tylko kolczyki i bransoletkę, a i tak mam spory problem...

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27721611]Gipsu nie mam już od tygodnia, ale dalej mam problemy z chodzeniem, bez kul ani rusz - i coraz bardziej się stresuję, że będę kuśtykać do ołtarza[/QUOTE]

A co dokładnie miałaś złamane? Przy chodzeniu odczuwasz ból? Chodzisz z kulami, bo się boisz jeszcze bez, czy masz tak osłabioną tą nogę?
Studiuję fizjoterapię, to może tak zaocznie Ci coś doradzę
A, i szpilek nie radzę zakładać. Bidula Nawet sobie nie pochulasz... A pierwszego tańca też nie będziecie mieli?

Edytowane przez Mmedeah88
Czas edycji: 2011-06-24 o 20:57
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując