2011-06-25, 11:58
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
Cytat:
Napisane przez mooonik
pokazuje wczorajsze bodziaki- kupione w realu za 3-4zl, nie jest to moze 1szy krzyk mody, ale na początek będą
i żółte ogrodniczki upolowane w ciuchu za 6zl- z metka  na żywo kolor maja mocno cytrynowy, rozmiar 9m wiec liczę, ze na kolejna wielkanoc się ubierze 
|
fajne 
Cytat:
Napisane przez spray
Dziewczyny, ja tam uważam, że powinnyście już się zabrać za te zakupy, bo potem będzie Wam ciężko, a tu tyle latania. Faceci zawsze mówią, że się zdąży, ale oni bladego pojęcia nie mają co tak naprawdę trzeba kupić. Im się wydaje, że wystarczy paczka pieluch, łóżeczko i wózek  Mój Tż też mówił, że przesadzam z tymi zakupami, a jak zobaczył listę sprawunków to mu oczy z orbit wyszły  Poza tym zakupy rozkładane na raty tak bardzo nie biją po portfelu.
I właśnie a propo zakupów - kupiłam dzisiaj za 10zł sztywny przewijak na łóżeczko. Używany, ale w nienagannym stanie. Z resztą, i tak na to idzie pokrowiec więc co mi tam. Bardzo się cieszę, bo trafiła się fajna okazja, normalnie ten model kosztuje ok 50zł 
|
gratulacje co do zakupów ja wolę też na raty, ale jak ktoś nie ma miejsca to żeby portfel nie ucierpiał może pewną sumę odkładać co miesiąc już od jakiegoś czasu (tak myślę )
Cytat:
Napisane przez indygo79
wiesz tak po prawdzie to mąż je tam wsadził  i mnie najgorza robotę z wyjmowaniem zostawił  ......
a tak w ogole mam pytanko - co sadzicie to tych EKOMAMACH, co reni jusis w dzień dobry tvn propaguje? ja ostatnio trafiłam na jakąś ekostrone i znalzałam liste 10 niepotrzebnych rzeczy dla dziecka. odeciałam jak przeczytałam, że łóżeczko jest niepotrzebne bo najlepiej jak dziecko z rodzicami śpi....
http://dziecisawazne.pl/10-rzeczy-dl...usisz-kupowac/
|
jakbym teściową słyszała męża wysłać spać gdzie indziej a dziecko z mamą! ja tam będę w łóżeczku usypiała bo później może być problem z oduczeniem, a poza tym bałabym się że zrobię tej kruszynce krzywdę 
zezłościłam się wystawiłam tel na aukcję, bo chcę sobie kupić z dual sim, telefon poszedł, a gościu który aukcje wygrał pisze mi że nie spodziewał się go wygrać (ktoś go przebił - o 1zł- ale się wycofał godzinę przed końcem)! a chciałam go szybko sprzedać teraz wystawię z opcją kup teraz
|
|
|