2011-06-25, 13:37
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: praca telemarketera
Cytat:
Napisane przez ilo16na
Nie wiem gdzie mieszkasz..
Ale w wiekszosci miast jest infolinia.I nie taka zla kasa.
(tylko tu nie ma prowizji za sprzedaz-jest za dobre odsluchy i za ze sie trzymasz schematu rozmowy)
No szkolenia mam 1,5 tygodnia..duuzo do wkucia..(juz bylam wczesniej na szkoleniu ale testy oblalam i zrezygnowalam przez sesje na studiach) ale powracilam i ucze sie od nowa.. 70% na zaliczenie testu jest i do pracy.Jest taka ksiazeczka do ogarniecia 160 stron -to tak 100 do wkucia.
A co do sprzadazowki- to znam od srodka bo naprzeciwko jest infolinia Netii gdzie maja przez tel...robic dosprzedaz i na scianach wlasnie wisza rankingi..( i hasla w stylu "sprzedaz = wolnosc" swoja droga jak hasla w Auschwitzu..  )Aczkol wiek za dosprzedaz maja ladna kwote i w miare tam ludzikom idzie.
I hasla z nosorozcami..pewnie znasz  
|
To juz wole iśc do Playa, malo do nauki. Tym to mnie przeraziłaś, nie chcialaloby mi sie tego uczyć, a potem znowu pracowac na infolini. Oj nie. 
Daj spokoj, ze przedaża to jest masakra. 
Co do kasy, fakt nie jest zła. O dziwo w pierwszym miesiącu szło mi najlepiej i wyciągnelam 900 zł samej premii przy 85 h pracy. Ten teraz jest najgorszy, chyba sie juz wypalilam, bo moze bedzie max 400 zł, coz. 
W lipcu będę cisnąc, bo chce jak najwięcej wyciągnąc i do widzenia.
Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Czas edycji: 2011-06-25 o 13:39
|
|
|