Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-25, 20:25   #807
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
gdzieś czytałam / oglądała,/ słyszałam że nie powinno się dziecku pieluch zakładać, ze od początku dziecko powinno się uczyć sygnalizować potrzebę fizjologiczną a matka ją odczytać bo dzieci od małego takie umiejętnosci posiadają, ale zanikają jak się używa pampersów, i w ogóle od najmłodszych lat się uczy obowiązków i pomagania rodzicom bo w krajach trzeciego świata takich wynalazków nie ma i ludzie sobie radzę (nie wiem czy to nie było w czasopiśmie XXI wiek)
powiem Wam , że jak czytam o tym byciu ekomama, to zastanawiam się czy te kobitkl ąa ekokobietkai w życiu - to znaczy tylko naturalne planowanie rodziny i zamiast tampaxów i alwaysów uzywaja pranych"gałganków" jak kiedyś bywało ...

czasem może i dziecko pospać z rodzicami w łóżko, bo łatwiej z karmieniem, ale żeby tak z założenia łózeczka nie kupować to śmieszne a my mamy łózko spore - my, pies i miejsce na dziecko jeszcze jest
gdzieś tam w nogach dziecko się upcha))))

coś wam wkleję.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1232285.jpg (76,5 KB, 51 załadowań)

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora