Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacje na Majorce 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 12:04   #260
moniuleczka
Zakorzenienie

Dot.: Wakacje na Majorce 2011

Cytat:
Napisane przez gosica Pokaż wiadomość
heeeej ja już po
jutro wkleję fotki. jutro zerknę na mapkę i napiszę Ci skąd dokładnie odjeżdża, bo mam, ale narazie spakowana
jeśli chodzi o dyskoteki, to nie byłam, niestety wydaliśmy pieniążki na ciekawsze rzeczy. codziennie rozdają ulotki z aktualną imprezą na dany dzień, tak np wczoraj w Riu Palace wstęp był po 15euro i w tym 3 drinki, koszulka, czapeczka, światełko i materac do pływania
zaglądałam do Megapark-typowa dyskoteka pod Niemców, miałam już dosyć tych ich niemieckich piosenek... ale tam to się bawili, nawet w pianie budynek bez dachu
a jeśli chodzi o samą miejscowość Arenal, już więcej bym tam nie pojechała, wiedzialam, że to imprezowe miejsce, ale nie myślałam, że aż tak!! Sodoma i Gomora po prostu

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

troszkę za późno odpisałaś, bo wylatywaliśmy 18, ale to nic
poradziliśmy sobie. auto na 3 dni kosztowało nas 72 euro i na benzynę również tyle poszło. cała wyspa zwiedzona!

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

ja mam zdjęcia z drogi Sa Calobra, masakra jakaś
ale według mnie jeszcze straszniejsza była droga do Port Valdemossa!!
jutro wkleję foty

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

marineland kosztował chyba ok 23 euro, z przejazdem ok 29 euro.
ale nie byłam, tylko kojarzę ceny
dzięki za odpowiedź, ja już wiem że jedziemy do Magalluf, wczoraj zarezerwowaliśmy wycieczkę w tamtym roku byłam w Puerto Pollensa na północy Majorki więc mam nadzieję, że na południu będzie chociaż troszkę inaczej.
Z Magalluf blisko jest to Palmy i mniejszej ciekawej podobno miejscowości Palma Nova.
Chyba muszę kupić jakiś przewodnik co warto zobaczyć, bo w tamtym roku byłam na typowo leniwych wakacjach, tylko plaża i odpoczynek, teraz chciałabym coś więcej zobaczyć.
Rozważaliśmy jeszcze wyjazd do Benidorm na Costa Blanca ale jednak Majorka wygrała

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując