Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Masaż - Wydanie specjalne - Dossier L.N.E.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-03-20, 21:33   #1
Piotr
Rozeznanie

Masaż - Wydanie specjalne - Dossier L.N.E.

Witam serdecznie po przerwie na złączach.

Moi Kochani, tak trudno dziś o pozytywne informacje, ufam iz ta bedzie bardzo pozytywna, tym bardziej iz dotyczy współpracy, łamania granic, dobrej wiary i otwartych ludzi.

Po wielu przygotowaniach ukazał sie specjalny numer Les Nouvelles Esthetigues / Nowości w Kosmetyce. Jest on dla mnie i jak sie okazuje nie tylko dla mnie numerem niezwykłym. Już w pierwszych dniach rozchodzi się jak ciepłe bułeczki. LNE, to obecnie jedyne na rynku pismo w którym regularnie ukazują sie artykuły o masażu.
Może dziwi Was reklama Pisma na stronach www.wizaz.pl ale nic w tym dziwnego,chociażby dlatego, że z kolei na stronach Nowosci w Kosmetyce jest reklama (dodaj do ulubionych)i ciepłe, profesjonalne słowa pod adresem www.wizaz.pl, a to w dniu dzisiejszym wyjątek.
Komu to zawdzięczamy?

Redaktor Ilonie Kurczaba z Nowości w kosmetyce,(www.beautyin.com.pl) mam przyjemność znać osobiście i zawsze nam czasu na rozmowy zabraknie, oraz Agnieszce Zembrzyckiej www.wizaz.pl - którą z klikania wszyscy znają, a i głos przez telefon miły i przeserdeczny. Agnieszka z łatwością łamie także bariery międzynarodowe. Gratulacje!!!! Ale i do rzeczy.

W najnowszym nr. L.N.E. Dossier MASAŻ, no właśnie o masażu dużo i zróżnicowanie. Słowem Jedność w różnorodności. Znajdziecie artykuły, nt:
1. Integracyjnego Masażu Bodywork i informacji o masażu Relaksacyjnym w ogóle, do lektury zapraszam osobiście Piotr Szczotka.
2. Ciekawy artykuł z wieloma ilustracjami - Shiatsu głowy i brzucha, polecam kosmetyczkom.
3. Masaż Sprężyste odkształcanie tkanek - wręcz pisany jak materiał naukowy, ciekawy artykuł o głaskaniu. Wyrazy uznania dla Pawła Piątkowskiego z Łodzi.
4. Artykuł Piotrka Rostkowskiego którego wszyscy znają z www.masaz.pl - Rodzaje Masazu - podsumowanie kilku technik.

Mało tego!!! Wyobraźcie sobie, iż firmy kosmetyczne ustawiły się w szeregu i prezentują preparaty do masażu ciała - zestawienie super, choć jeszcze nie wszystkie.

No i zrobiło sie troche miło i pozytywnie.
A pro pos wiem, że obiecałem artykuł o Integracyjnym Masażu Bodywork i nie tylko. Ale narazie jest co czytać.

Pozdrawiam serdecznie Piotr Szczotka - niejaki Bodyworker.
www.bodywork.com.pl
Piotr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując