2003-04-22, 21:45
|
|
Rozeznanie
|
Masaż na Kongresie w Krakowie
Jak co roku Miedzynarodowy Kongres Kosmetyczny organizowany przez Les Nouvelles Estetigues / Nowosci w Kosmetyce przyciaga wielu uczestników zainteresowanych nie tylko kosmetyką, medycyna estetyczną ale coraz częściej masażami.
W tym roku takze o masażu bedzie duzo"słychać a takze widać".
31 maja -01 czerwca w Krakowie w Centrum Konferencyjnym Lubicz, bedziemy mogli zobaczyć trzy pokazy / prelekcje z masazu. Tym razem pod katem - zastosowania masażu w medycynie estetycznej.
1. Masaż relaksacyjny w medycynie estetycznej, na przykładzie Integracyjnego Masażu Bodywork - prowadzi Piotr Szczotka zapraszam serdecznie.
2. Masaż w medycynie estetycznej zastosowanie min. podczas zabiegów toxyny botulinowej, wypełniaczy i peelingów oraz w terapii cellulit i modelowaniu ciała - prelekcja Piotr Szczotka - serdecznie zapraszam.
3. Drenaz limfatyczny w medycynie estetycznej - prowadzi Roberto Bartoletti z Rzymu / Szkoła drenazu limfatycznego. Dzieki staraniom LNE i dr Andrzejowi Ignaciukowi Pan Roberto Bartoletti poprowadzi 2-3 czerwca szkolenie z drenazu limfatycznego.
Podczas naszego spotkania w Rzymie dowiedziałem sie, iz szkolenie dotyczyć bedzie przede wszystkim twarzy.
Uwaga! Ilość miejsc podczas szkolenia ograniczona.
Polecam i zapraszam na moje prelekcje oraz Pana Roberto Bartolettiego.
Wszelkie informacje nt. kongresu - Pani Ilona Kurczaba tel. 042/ 639 98 99 lub ilona@beautyin.com.pl strona www.beautyin.com.pl
Mam nadzieje że się spotkamy z wizażystami.
|
|
|