|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Cytat:
Napisane przez ovoc_winom
Witam
Kupiłam sobie taką ofertę:"49 zł zamiast 185 zł za mikrodermabrazję twarzy, szyi i dekoltu wraz z masażem twarzy i maską kremową w Excellent SPA".
Zapisałam na wizytę po miesiącu, więc bez problemu. Pani była miła, ale oznajmiła, że dla mojej cery taki zabieg nie jest wskazany, więc w zamian peeling kawitacyjny. OK, niech będzie . Cały zabieg ze zmyciem makijażu, tym peelingiem , maską i masażem twarzy trwał 20 minut. Gabinet malutki, radio z aktualnym wiadomościami grało cały czas, toaleta mimo wczesnej pory kiepsko sprzątnięta i bez papieru. W sumie- kiepsko. mam wrażenie, że niektóre oferty to sposób na ściągnięcie jakiejś kasy, bez specjalnych zobowiązań ( według właścicieli: jaka cena taka usługa). Na pewno nie służy to dobrej reklamie.
Mam jeszcze jeden kupon na zabiegi wyszczuplające RF - jak się nie sprawdzi, to za kosmetykę z Groupona podziękuję na zawsze.
czyżby Białystok?
Jeśli tak to również byłam w tym salonie i średnio jestem zadowolona. nie powiem, pani bardzo miła. Tyle że mikrodermabrazję zrobiła tylko na twarz a miała być twarz, szyja i dekolt. Wszystko trwało niecałe 40 minut i miałam wrażenie że zostałam potraktowana trochę olewająco. Efektów nie widziałam żadnych, a myślę że gdyby to było zrobione porządnie coś by dało. Pani chyba wykorzystała fakt, że był to mój pierwszy taki zabieg i nie wiedziałam jak to powinno wyglądać.
W poniedziałek ide na peeling kawitacyjny z groupona i jeśli coś będzie nie tak to równiez więcej nic nie kupie z takich serwisów
Tak, to Białystok, myślę, że pewnie ten sam gabinet. ani faktycznie bardzo mila, ale chyba nie do końca o to tylko chodzi.
A teraz o kolejnym zabiegu. jak napisałam, kupiłam jeszcze zabiegi wyszczuplające RF- też nie korzystałam wcześniej, więc nie wiem, czy to tak ma być. Gabinet na blokowisku, w piwnicy. Niezbyt zachęcająco :malutki, warunki lokalowe kiepskie, toalety nie oglądałam. Pani młoda, ale bardzo miła i pełna dobrej woli, wyjaśniła mi, jak zabieg ma zadziałać i wypytała o ewentualne przeciw wskazania, bielizna jednorazowa. Trwało to po15 minut na każdy obszar. Następna wizyta za miesiąc, bo z terminami krucho. Nie wiem, co myśleć... wolałabym lepsze warunki, ale cóż...czekam na wasze opinie...
|