Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 12:57   #3114
JustPi
Rozeznanie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
dzisiaj zaczynamy 37 tc
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
[B]

My dzisiaj zaczynamy 38 tydzień
za nowe tygodnie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
no u mnie spadek formy, dziś pobiłam rekord wstawania do ubikacji , zasnęłam ok 2 i do 9 byłam 15 razy w ubikacji poza tym cisza i brak ochoty na cokolwiek-na wyganianie niestety też
u mnie podobnie z chęciami na wyganianie...

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Witajcie poniedziałkowo.
Śpieszę się pochwalić wiadomościami z wizyty. Ida ma już ponad 3200 g i ma się dobrze. Widać już pierwsze oznaki porodowe, co prawda bardzo pierwsze, ale strasznie potrzebowałam tych słów. Szyjka lekko złagodzona i lekko skrócona, minimalne rozwarcie zewnętrzne na opuszek, główka zaczyna być nisko. Dobrze, że coś się zaczyna zmieniać, bo straciłam już nadzieję na poród w terminie, a tak to może w te 1,5 tygodnia to się jeszcze wyrobię.
Wypytałam też panią doktor o tego paciorkowca i dziecko, co jak będzie jak wody odejdą mi pierwsze. Otóż nie ważne jaki scenariusz się przydarzy dziecko i tak dostanie antybiotyk po porodzie i będzie solidnie przebadane.
A i piszę do was już z nowego łóżka w NASZYM mieszkaniu. Od dziś jesteśmy na swoim . Co prawda pusto tu jeszcze i lekko remontowo, ale co tam.
gratki za wizytę i super, że już na własnym
puste i remontowe też ma swoje uroki

Zanka że wracasz do domku i oby ciśnienie już Ci nie skakało

za wszystkie wizyty i wyniki

mam stertę prasowania...ale jakoś mi się nie chce...
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora